Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz???

były facet - psychopata

Polecane posty

Gość co teraz???

poznałam faceta, ni stąd ni zowąd nagle zachorował (wtedy tak myślałam) zabrali go niby do szpitala, śpiączka itp... potem pisałam z jego niby siostrą, po jakimś czasie niby zmarł, podał mi datę i miejsce pogrzebu. oczywiście poszłam choć już podejrzewałam że to kłamstwo. miałam rację bo chowali zupełnie kogoś innego. od kilku dni ktoś do mnie wydzwania i puszcza muzykę, dziś się odezwał "tęsknie za tobą" "nie mogę się teraz ujawnić, za wcześnie" "wszystko w swoim czasie" "przyjadę do ciebie i zejdziesz pod dom" "wszystko się jakoś ułoży" przestraszyłam się... nie wiem co mam robić... skoro potrafił udawać własną śmierć to co teraz może mu przyjść do głowy?

Gość ty gienia
a po ch.. ci taki psychopata?

Gość co teraz???
żebym wiedziała to wcześniej to bym z nim w ogóle nie zaczynała...

Gość ty gienia
zaczęłaś, to i skończ tą farsę. nie odzywaj się do niego, nie reaguj, a umrze śmiercią naturalną ;)

Gość co teraz???
boję się że mu coś strzeli do tego chorego łba... nie chcę się nawet z nim widzieć, ale nic nie poradzę jak będę wracała do domu a on będzie czekał na dole....

Gość ty gienia
jak będzie czekał, to po prostu omiń go jak gówno i idź do swojego domu. a on jak zacznie rozrabiać wezwij policję i powiedz, że ten pan nie jest tu zameldowany a wstrzyna awantury i prosisz ich żeby go zabrali. zmień ne telefonu, a najlepiej lekceważ palanta i nie przejmuj się, jak zobaczy, że nie ma reakcji z twojej strony zniknie z twojego życia.

Gość co teraz???
mam nadzieję, po jego niby śmierci się nie odzywałam tylko poprosiłam o datę i miejsce pogrzebu jak będzie wiadomo. potem kompletnie olałam... i sam zaczął wydzwaniać z innego numeru. no nic, mam nadzieję że się czub odczepi, dzięki :)

Gość i6i6i67i67i76iu76
tez miałam takiego pschopate jego najlepsze teksty- chodzi o smsy "własnie podciałem sobie zyły, pomoz mi, pospiesz sie?" "moje zycie jest nic nie warte zabije sie jesli nie moge ciebie miec"-to po zerwaniu to tylko framgenty małe morza jego sms-ów ktorymi nękał mnie pare miesiecy(8 dokładnie) olałąm całkowicicie chociaz sms-y zostawiłam sobie w razie jakis prolemów na telefonie ale pogorzeb? po co mu to było? w jakim celu? debil jak nie wiem co:/ olej i nie odpowiadaj na zadna zaczepke u mnie dzieki temu jest wzgledny spokoj-1 sms raz na rzadki czas wiec jest dobrze

Gość i co teraz????
=> i6i6i67i67i76iu76 no to niezłe miałaś z nim przeboje... u mnie póki co przestał się odzywać... ale pewnie za jakiś czas "jak już będzie gotowy" to zadzwoni lub przyjedzie. jakoś to będzie, wyposażę w gaz czy coś i potraktuję go na dzień dobry żeby się odczepił, w końcu zobaczę żywego trupa, to mam prawo się przestraszyć :D :D pozdrawiam