Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutkaaa

mam schizy....

Polecane posty

Gość głupiutkaaa

jestem w 16tc i zaczynam miec schizy ze cos jest nie tak... lekarza mam za tydzien ale pojde chyba w zwartek teraz.... to moja druga ciaza wiec ruchy juz czuje a pprzez ostatnie dwa dni wydaje mi sie ze ich nie czuje, ... wiem ze glupia jestem i nabijam sobie głowe... ale nic na to nie poradze na moija glupote czy to jest normalne??

Gość normalne tez tak mam
też jestem w 16, ale ja ruchów nie czuje. Lekarz za ponad 2 tyg. Nie mogę się doczekać.

Gość ciezarowkaa25
to jest absolutnie normalne - ja też tak miałam a teraz jestem 35 tc i mam schizy że w każdej chwili może się zacząć - takie już uroki ciąży - mi jakoś udaje się wytrzymać między wizytami - tydzień przeleci raz dwa

Gość helkapelka
Wydaje mi się, że to nic dziwnego w tym tygodniu ciąży. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam czuć ruchy koło 20 tc, czułam je, a potem przez pare dni spokój. Też się martwiłam, ale dopiero po jakimś czasie zaczęły się takie codzienne, porządne kopniaki:) Teraz jestem w 14 tc, wiem, że to wcześnie jak na ruchy, ale chwilami wydaje mi się, że je czuję. Czy to możliwe, żeby aż tak wcześnie je czuć??