Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegriczka

krem maseczka do alergicznej megasuchej skory

Polecane posty

Gość allegriczka

Pytanie do dziewczyn z alergia, luszczyca, atopowym zapaleniem. Czy znacie jakies odzywcze,regenerujace kosmetyki "uspokajajace" suchą, podrażniona, chorą skore. Ostatnio wyprobowalam pare kosmetykow z Adermy i niestety tez mnie nie zachwycaja. Mam wrazenie ze dermalibour przeznaczony do skory atopowej dziala wysuszajaco! Macie jakies swoje ulubione kremy/ maseczki, ktore nie sa przeznaczone dla niemowlakow tylko dla kobiet.

Gość atopia
Ja Ci polecam krem z vitaminą U . Jest całkiem pozbawiony parabenów i substancji konserwująco chemicznych.Witaminę U pozyskuje się ze świeżej kapusty . Na mnie działa genialnie :D Produkuje go hiszpańska firma Clarena ."Repair Vit. U Cream " do kupienia w salonach kosmetycznych pracujących na tych kosmetykach albo .... allegro ;)

Gość allegriczka
pierwsze slysze o witaminie U. bardzo dziekuje za tip i juz googluje :)

Gość fyszukifarka
up nie ma tu luszczycowych lub atopowych kobiet? Ostatnio uzylam maseczki dermika w saszetce, do skory suchej.Do dzis zaleczam szyje. Dziewczyny macie jakies ulubione kosmetyki nie dla bobasow?

Gość allegriczka
up pilling tołpa do skory suchej odpada, po nalozeniu musialam zmyc natychmiast.

Gość sevenload
polecam tobie kupienie żelu hialuronowego, można kupić w sklepach internetowych (ja mam z biochemiiurody) i używać go razem z naturalną oliwką- Hipp lub Babydream z Rossmanna. Nie ma lepszego naturalnego nawilżacza, który nie uczuli i nie podrażni Polecam także wypróbowanie serii kosmetyków AA HELP do skóry atopowej. Jest bardzo dobra