Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa1986

Gdzie szukać miłości?

Polecane posty

"Pomylka o jeden rok. Dlaczego u mnie w miescie nie ma takich ladnych dziewczyn?" Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.... :D

Gość h e h e :D
Dzieki za nieoficjalne zaproszenie, tylko jest maly problem: nie wiem dokladnie gdzie Cie szukac :) Moze Baltyckie nie jest takie male. A moze uda mi sie strzelic i trafic: jestes moze z Gdanska?

Gość a nie ma gdyby to zycie bylo
takie latwe ech :O

Jak zaluje, ze wczesniej na Ciebie nie trafilem :( W tym roku bylem 2 tyg. w Mielnie. Ech, biednemu zawsze wiatr w oczy.

Może przypadkiem czekaliśmy razem w barze na kebaba :P Ja je uwielbiam :P W sezonie ludzi tam jak mrówek,więc potrzeba cudu na ten "przypadek" :)

Byc moze tak bylo, czasem rzadzi naszym zyciem czysty przypadek. Co do kebabow - tez jestem ich zwolennikiem. Gdyby nie ta odleglosc nas dzielaca, zaproponowalbym Ci wspolna degustacje tegoz smakolyku.

Hmmm, odwiedzic po raz kolejny Mielno piszesz... Tylko jak sie znajdziemy w tym tlumie ludzikow szukajacych odpoczynku i czegos do zjedzenia? ;) Musialabys mi podac namiary GPS, zebym mogl Cie odnalezc.

Juz wprowadzilem dane GPS do mojego wehikulu. Chyba nie powinno byc problemow z dotarciem do Twoich progow ;) Do "uslyszenia".

Gość mikavi
ja tez jestem niezla a jestem ama a czemu bo cgyba faceci sie mnie boja....

Gość tak sobie wmawiaj
czemu ludzie nie potrafia pojac jestem sama bo a brzydka b mam kujowy charakter c jedno i drugie

Gość mikavi
no ciekawe zazwyczaj na ulicy gapia sie na mnie faceci na imrezie zawsze jakis mnie podrywa...wiec sorry

Gość mikavi
znajomych mam mnostwo wiec o charakter raczej nie chodzi

Gość to ze masz znajomych
o niczym nie przesadza druga bliska osoba to cos innego niz znajomy ktorego widzisz raz na tydzien :O🖐️ czyli charakter nie ten bedzie ciezko 🖐️

Gość mikavi
czlowieku bylam juz w paru zwiazkach i zapewnian Cie iz wiem jaka jest roznica pomiedzy znajomymi a bliska osoba... Wiec jestem pewna ze znalezeienie kogos zalezy wylacznie od przypadku i szczescie...zwroc uwage ile osob mniej atrakcyjnych jest zajetych!

Gość gość
kobieta wychodzi z domu i znajduje miłość o ile ją chce to zabiera ją do domu. Mężczyzna wychodzi z domu, bardzo chce znaleźć miłość ale nie znajduje. Musi starać się bardziej.