Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam pytankooooo

nigdy tak nie mialam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam pytanie 17 wrzesnia skończył mi sie okres trwal 3 dni w sobote i niedziele zygałąm jak kot a nic takiego nie zjadłam zeby mi zaszkodziło i potem znow w sobote 25 znow wymiotywałam i to 2 raz az lekko bola mnie piersi więc raczej grypy zoładkowo -jelitowej nie mam ani tzw sraczki tez nie sorki za wpis.... co to moze byc

ciąża :) a okres moja droga możesz mieć nawet przez pierwsze 3 miesiące ciązy....do dzieła rób test i pochwal się jaki wynik :)

powaznie myslisz ze to ciąża okres mam miec gdzies okolo 16 pazdzernika bo jakos ostanio dalismy z mezem na luz i nie liczylam ani dni plodnych ani owulacji a moim najwiekszym marzeniem jest miec dzidzie tyle czasu i ciagle nic odpuscilismy ale jakos nie wierze ze to jest ciąza uwierze jak zobacze 2 kreseczki ale sie boje zrobic ale okres miala ma slyszlam ze w ciazy sa plamienia a nie okres a moj byl dosc intensywny jak zawsze

Kochana! Nie będziesz wiedziała dopóki nie zrobisz :) trzymam kciuki, żeby było tak jak chcesz. Leć do apteki i kup test !

wiesz podobno jeżeli wrzucisz na luz i przestaniesz się starać to wtedy łatwiej zajść w ciąże. Będzie dobrze, głowa do góry!

missm1984 dzieki za mile slowa dodam jeszcze ze teraz mnie piersi nie bola wogole jest to mozliwe ze jestem w ciazy i mnie nie bola???sorki za nachalnosc

musiałam się siostry zapytać bo ona była w ciąży :) tak to normalnie ...nie jest tak, że boli przez cały czas.

pamiętam jak moja siostra była w ciąży to różnie z tym bólem było.Okres dostała normalny raz mimo ciąży...także zrób test, będziesz wiedziała na 100%.

zauważyłam na forach ,ze jak ktoś chce być w ciąży to laski piszą ,ze to mogą być objawy ciąży, a jak ktoś nie chce ciąży ,że to wykluczone. jak dla mnie pewnie nie jesteś w ciąży. przykro mi ,ale wkońcu się uda na pewno :)