Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolin_nna

Przyznać się ,że zrobiłam sobię operacje plastyczną ?

Polecane posty

Gość karolin_nna

Spraawa wygląda tak : mam 25 lat, facet którego poznałam 29 , wcześniej nikogo nie miałam ... W tym roku miałam kilka operacji , - sama tego chciałam ,na wszystko cięzko zarobiłam , ból też jest mój... Poznał mnie taką jaka jestem obecnie - odmieniona ,a raczej zmieniona - bo w niczym nie jestem podobobna do ''osoby'' ze starych zdjęć... Powiedzieć mu o wszystkim ? Ciśnie mnie w srodku zeby wyznac prawdę,ale z drugiej strony boje się :o

Gość zalezy co robiłas
jesli cycki to zauwazy

Gość i tak sie wszystko wyda

Gość 222222
a czego się boisz? przecież nie widział cię przedtem :D ja bym powiedziała bo może jest jakiś nie tego i by ci później wypominał że mu nie powiedziałaś albo co... faceci mają różne hopla a może tak być że ktoś inny coś powie i wtedy się dowie... lepiej powiedz

Gość no jak przed operacją byłaś
facetem, to raczej się przyznaj, bo bobaska nie urodzisz :D

możesz oczywiście nie mówić bo to Twoja prywatna sprawa ale jak związek się rozwinie stanie się poważny pewnego dnia facet może będzie chciał obejrzeć jakieś Twoje stare zdjęcia albo nawinie się koleżanka czy ktoś z rodziny i zacznie się temat że taka odmieniona itd....wtedy mogą pojawić się z jego strony pytania a co się stało ?...skąd taka odmiana itd... nie jestem za tym żebyś teraz już opowiadała ale jak zobaczysz że możesz facetowi zaufać że ten związek ma szansę na coś poważnego wtedy uważam że powinnaś powiedzieć

Gość panna migotkaas
Powiedz ... j.w - takie klamstwa moga wyjsc najaw przy najdrobniejszym zdaniu czy sutuacji... :)

Gość oooooooooooki%
Po cholerę masz mu o tym mówić. Ktoś tu napisał, że kłamstwa wyjdą. Pytam jakie kłamstwa?

Gość to i ja cos powiem...
Przeciez to twoja prywatna sprawa co ze swoim cialem robiszz :o jak zapyta to powiesz , jak nie -to nie mow - jesli zle sie czules kiedys ze soba to po co o tym wspominac ?

Gość A co zmieniłaś jeśli można
wiedzieć? To też może mieć znaczenie, ponieważ pewne zmiany można zwyczajnie wytłumaczyć złym zdjęciem czy makijażem? W każdym razie to twoja sprawa.

Gość kiok
NIE, po cholere chcesz go o tym informowac? Moze jak bedziecie juz w naprawde powaznym zwiazku, to bedziesz mogla to powiedziec, ale teraz po co??

Gość karolin_nna
zmieniłam ? piersi tez, ale glownie twarz - nie bede tutaj wymieniała - bo pomyslicie, ze jestem stuknięta :)

Gość A co zmieniłaś jeśli można
Dlaczego stuknięta? Proszę, powiedz, sama rozważam dwie operacje...

Gość karolin_nna
no skoro forum anonimowe to powiem : piersi, nos, usta ,podbrodek , kosci policzkowe i schudlam 20 kg.

e tam po co sie przyznawac poprostu miałas odwage poddac sie ulepszeniu :) niech sie koles cieszy :)

Gość na pewno nie
wymieniaj calej litanii przerobek. napomknij czasem ze poprawilas sobie to i tamto;) przyznaj sie do cycków, i utraty wagi nie do zmiany calej buzi... bo sie przestraszy ze bylas brzydka i bedzie sie bal miec kiedys z toba dziecko:P

Gość to dużo, ale bez przesady,
nie zawsze takie zmiany są drastyczne, czasem po prostu wydobywają piękno. Zmiany na twarzy możesz skwitować innym makijażem, schudnięciem (ono zmienia zawsze twarz) i możesz powiedzieć, że nie wiem chodzisz do lekarza dermatologa i jakieś tam drobne poprawki robisz. A piersi i tak zobaczy, ale to już nikogo nie szokuje. Ogółem, nie musisz się nad tym specjalnie rozwodzić. A od siebie dodam, że ja boję się powiększyć usta (na stałe, bo kwas wstrzykuję od dawna) i zrobić nos, a ty tyle rzeczy odważyłaś się zrobić. Pomijając koszty, to odważne, bo zawsze może coś nie wyjść...

Gość NB znudzona
jeśli nie Ty, to ktoś z Twoich starszych znajomych czy rodziny może mu o tym napomknąć :) utraty wagi nie da się ukryć, zmiany rysów twarzy nie są już tak łatwe do wychwycenia, możesz wspomnieć o skorygowaniu nosa ;)

Gość powiedz mu niech wie że
chorujesz na chorobę Michaela Jacsona, co urodził się jako czarny ładny chłopiec, a wikitował jako brzydka biała kobieta.

Gość pytanie o dlug
będzie na Ciebie patrzyl jak na dziwadło. mozepowiedz mu, ze zzrobiłas sobie nos i zobacz reakcje

Gość stanislawaaaaaaaa
od Michaela Jacksona się odpierdol suko bo w rzeczywistosci zrobił nawet mniej operacji niż autorka i o wiele mniej niż tyle ile mózg wyprały ci brukowce jakie przeczytałaś

Gość ja naprawde nie rozumiem
nieprzyznanie sie do tego, ze kiedys sie wygladalo troche inaczej to zadne klamstwo. Na tej samej zasadzie powinnismy sie partnerom spowiadac z kazdej plomby, z aparatu na zebach, z farbowania wlosow itd Jezeli facetowi sie podobasz teraz, to po co mowic. chociaz, jezeli powiekszalas piersi, to i tak pewnie sie zorientuje, bo sztuczniaki zawsze poznac. Wiec jeze;i juz, to bylaby jedyna rzecz, do zmiany ktorej ja bym sie przyznala.

Gość alien vs predator
Lepiej sie nie przyznawaj. Zal.pl :o

a niby czemu się nie przyznawać do tego?? Przecież to jest Twoje ciało i jeśli miałaś ochotę, żeby coś zmienić to jest Twoja sprawa. Nie widzę niczego złego w operacjach plastycznych, dlatego też nie widzę powodów, żeby to ukrywać.

Gość mysle ze powinnas sie
przyznac do piersi, bo to latwo zauwazyc. Reszte jak tam chcesz, niektorzy wciaz sa nietolerancyjni co do operacji plastycznych. Najbezpieczniej w zartach rzucic jak znow wroci do temaatu ze tak bardzo sie zmienilas - w dzisiejszych czasach nie tak trudno sie upiekszyc/poprawic itp