Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie

Odstające uszy u niemowlaka

Polecane posty

Gość słuchajcie

Czy plastrowanie cos da?

Gość malinowe sny
ja kleiłam uszka ale nic to nie dało, a tylko dziecko się denerwowało, trzeba uważać jak kładzie się dziecko

Gość mamamamamama
tak , ale tylko pod warunkiem , że owiniesz mu całą głowę :p

Gość ldflldf;ld
zapewne ty i tatus bejbika macie takie odstajace jak gacki to i dziecie po kims musi to miec hehe

Masz racje to naprawde jest problem...chcialabym miec tylko takie moze sprobuj gwozdzi napewno beda lepiej trzymac:O

Gość mauśka30
nie martw sie uszkami,ważne ,ze dziecko jest zdrowe ! powiem Ci tak ,że jak urodzilam syna to mial tak przyległe uszka ,ze szok. Strasznie sie cieszylam,bo maż ma odstajace a ja nie !po kilku miesiacach zaczeły odstawac ! Dziś ma 4 latka jest fajnym chlopaczkiem z nieprzesadnie odstajacymi uszami i kocham go całego !pozdrawiam

Gość odstającoucha dziewczyna
nie gadajcie kobiecie głupot. "słuchajcie" zrób wszystko co w twojej mocy zeby dziecko nie mialo odstających uszek. ja jestem wlasnie takim dzieckiem. Jak się urodziłam miałam ladne przylegające uszy, pozniej w wieku kilku miesiecy upodobalam sobie spanie z zawiniętymi do środka uszami. Mama przekladała mnie, układała tak zeby przylegały do głowy podczas spania, a ja budziłam się i i tak je sobie zawijałam. mama mówi ze po kilku razach odpuściła bo płakałam nie chciała mnie męczyc. I co? i teraz mam gówniane odstające uszy, mam 18 lat i musze zbierac na operacje plastyczną bo wstydze się zwiącac włosy, co z tego ze mam ładną twarz jak z tymi uszami wyglądam jak clown:O. Wiecie jaka to męka, lato upał a ja w rozpuszczonych włosach, załuje ze mama nie odwijała mi tych uszu to skutku lub nie przyklejała plastrem moze wtedy było by ok. Teraz tylko tak piszecie bo małemu dziecku odstajace uszy nie przeszkadzają, ale gdy zacznie dorastac bedzie mial kompleksy tak jak ja. zastanowcie sie lepiej:O

Gość mammmmmma
Ja zakladalam synkowi wiazane czapeczki bo mial dolna czesc ucha podwinieta do gory (urodzil sie z "zamknietymi" uszkami) i pomoglo, ma normalne uszy

Gość szklanka z cytrynowym sokiem
matko! najpierw się podniecacie dzieckiem w brzuchu, a potem wybrzydzacie, że uszy mu odstają....

Gość szklanka z cytrynowym sokiem
żal mi was.....

Gość bedzieGruboo
a ja mam sliczne malutke i przylegajace uszka chociaz rodzice mieli odstajace :) jakim cudem? :D

Gość do eterno
ty dziecko stracilas a zarty sie rowno trzymaja co?