Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozycjaaa:P

jakie pozycje dla kobiety przy kości do kochania?

Polecane posty

kochani prosze potraktowac mnie poważnie i niewyśmiewać. jakie sa dobre pozycje seksualne dla kobiety przy kości? boję sie,że od tylu nie wejdzie we mnie,bo tylek mam za gruby.... ech..mam problem:(

tak,taaaak...łączę sie z tobą aniom w bólu i cierpieniu odnośnie braku mózgu..;/

Gość aniela...
od tylu powinno sie udac, rowniez na pagony jest zarezerwowane dla puszystych :) :)

na pagony?

lubię być w cipkę drażniona piórkiem

Gość aniela...
nie wiesz jak jest na pagony?:D lezysz na plecach , on na tobie twoje nogi zadarte na jego ramionach :D :D

to o piórku to ni emoje!! ech,mam nadzieje,że coś nam sie uda:-))

macie jeszcze jakies propozycje?

Gość anikaaaaa
a może klasycznie po misjonarsku? ewentualnie na pieska tylko musiz sie na maksa wypiąć a najlepiejpołożyc klatke piersiowa na łóżku(czy tam na czyms ) a tyłek miec w górze.

Ale z was debile :O Ostry_Meksykanin - czemu sie nie zabijesz? To by bylo takie rozsadne i oswabadzajace :O Ja nie wiem jaka pozycja jest dobra dla wiekszej pani ale zapytalam wujka google i pierwszy link :) * Na stole kobieta wyciąga się na stole, z pośladkami opartymi o jego krawędź. Mężczyzna stoi między udami kobiety, przyciągając jej uniesione nogi do siebie. Pozycję tę można wykorzystać również na łóżku we własnej sypialni, wtedy jednak mężczyzna klęczy. W pozycji tej partnerzy mogą regulować głębokość penetracji i intensywność ruchów frykcyjnych. * Na krześle partner siedzi na krześle, zaś jego partnerka siada na nim opierając stopy o podłogę. W pozycji tej kobieta po wprowadzeniu prącia do pochwy wykonywać może powolne ruchy biodrami, decydując o intensywności współżycia. * Na rozgwiazdę do takiego ułożenia łatwo przechodzą partnerzy kochający się w pozycji siedzącej na łóżku, gdy kobieta siedziała na kolanach mężczyzny. Ona przytrzymywana w biodrach przez mężczyznę, opada na posłanie i stara się odprężyć. Mężczyzna również układa się na posłaniu w ślad za swoja partnerką. Ich ciała ulegają skrzyżowaniu. Kobieta lewą nogę, którą wcześniej obejmowała biodra mężczyzny, przenosi pod jego uniesione prawe udo. Prawa noga kobiety spoczywa na lewym udzie mężczyzny. Koliste nieznaczne ruchy bioder, wzbudzające przyjemne uczucie ocierania dostarczą pożądanej stymulacji obydwojgu partnerom, którzy w tym samym czasie mogą doświadczać rozkoszy i odpoczynku. * Na łyżeczki jest to pozycja bardzo wygodna i relaksująca, ponieważ partnerzy nie są wzajemnie przytłoczeni swoim ciężarem. W pozycji tej oboje leżą na boku, mężczyzna jest przytulony do pleców kobiety. Wprowadzenie prącia do pochwy od tyłu nie nastręcza trudności. Odchylając górną część ciała do tyłu mężczyzna może regulować głębokość penetracji, kobieta również może to regulować wyginając kręgosłup. * Na jeźdźca mężczyzna leży na wznak pomiędzy nogami klęczącej nad nim kobiety. Kobieta sama wprowadza sobie prącie do pochwy i ona mając swobodę ruchów decyduje o rytmie i intensywności stosunku. Kobieta może pozostać w przyklęku, opierając dłonie obok głowy partnera, może też usiąść do niego tyłem. Kobieta ma możliwość wykonywania ruchów poprzecznych lub rotacyjnych, co urozmaica i wzmacnia podniety.

i jeszcze takie coś Większość otyłych partnerów nie ma wiedzy na temat pozycji, w których mogliby uprawiać satysfakcjonujący seks. Nieudane próby pogłębiają w nich stres i prowadzą do gabinetów seksuologów. Poniżej omawiamy pozycje seksualne najdogodniejsze dla puszystych partnerów: * „na jeźdźca oraz wszystkie odmiany pozycji: Ona na Nim; * „na przekładnicę kreślarską Ona leży na plecach On stoi między jej mocno rozchylonymi udami; * „afrykańska Ona siedzi w fotelu z podkurczonymi nogami On ułożony między jej rozrzuconymi udami; * „na siedząco Ona siedzi On kucając lub klęcząc opiera jej biodra na swoich i przyciąga ją do siebie; * „twarzą w twarz Ona leży z pośladkami bardzo wysoko podniesionymi do góry i bardzo szeroko rozłożonymi udami On ułożony między jej udami. (nie czytałam, jak sie dubluja to sorry :) )

Gość ostry_meksykanin
@vera niestety nie moge spelnic twojej prosby gdyz nie wykonalem jeszcze zyciowego zadania mianowicie posadzic cie na bolcu i obracac we wszystkie strony :) ;*

dziękuje za rady:) pewnie się co s sprawdzi ale jakieś osobki grubiutkie moga się wypowiedzieć jak to w praktyce jest??;>

hej. Ja jestem przy kosci i z moim facetem próbujemy wielu pozycji i nigdy nie mielismy problemu, na pieska, klasycznie, na jezdzca, na boku, zawsze fajnie...i z fantazja.

Jak miałam duuużo kilogramów za dużo to najbardziej lubiłam od tyłu :D Schudłam kilkadziesiąt kg i nadal uwielbiam tą pozycją :D Duży tyłek w niczym nie przeszkadzał :)

Gość a pulchne lubia anal?

Gość pulchne lubia anal

a co to za różnica czy pulchna czy szczupla? kto lubi,ten lubi anal,to nie od wygladu zalezy a od upodobań!! dzieki za rady:)

Gość puszyste w pupe lubia

Gość Paulitta
Nie rozumiem tego tematu! Czemu szufladkujecie kobiety....czy jest pulchna czy szczupła to nie ma to znaczenia w łózku,zawsze sobie da rade wystarczy odrobina faktazji ;) sama mam wiele kg za duzo i doskonale radze sobie z moim partnerem ktory jest bardzo szczupły.troche miłości i w szystko staje sie łatwiejsze dziewczynki ;) kazda pozycja jest do wykonania,niektore bardziej pracochłonne,nie ktore relaksujace...ale przeciez to normalne.Koleżanko która załozyła ten temacik skoro twierdzisz ze masz za duzą pupę,może zamiast wypinać się poprostu poloz sie na brzuchu z rozchylonymi nogami,mężczyzna wejdzie w ciebie bez problemu a ty dodatkowo puczujesz na karku jego ciepły oddech mrrr ;) Pozdrawiam cieplutko !

Gość przytyta
Jedyne co zauwazylam po przybraniu na wadze - waze 90 kg przy duzym wzroscie, to ze polecana tu pozycja na pagony jest wlasnie niewygodna, mimo ze kiedys ja lubilam. Z pozycjami od tylu nie mam problemu, choc tylek mam wielki. Jesli wazysz mniej niz 100 kg nie sadze, bys miala sie czym przejmowac.