Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo mężatka

szukam zespołu rockowego na wesele

Polecane posty

Gość niedługo mężatka

Czy kiedykolwiek spotkaliscie się z takim zjawiskiem na imprezie weselnej? Jezeli chcielibyście kogos polecić to bardzo prosze, okolice śląska :-)

Gość To jest nietypowy problem?
ja polecam metallice :classic_cool:

Gość niedługo mężatka
ale ja juz zdecydowałam, a nasze babcie sa bardzo liberalne, wiec tez problemu nie bedzie :)

Gość kebab w latach 80
Nie spotkałam się z takim czymś , ale byłabym bardzo pozytywnie zaskoczona :) Uwielbiam rock i metal , więc bawiłabym się wyśmienicie :) Polecam Three Days Grace Coma Green Day Ira Apocalyptica To takie spokojne zespoły , zwłaszcza Apocalyptyca , ma piękne piosenki :)

Gość mały odkrywca
no to życze powodzenia w szukani jakiejkolwiek kapeli rokowej która zgodzi się zagrać na weselu

Gość kebab w latach 80
Oczywiście do puszczania z płyty , bo wątpie , żeby wystąpili :D

Gość niedługo mężatka
mały odkrywca tez racja. Miałabym opcje jeszcze poprosic o to znajomego, ktory gra w kapeli, ale nie ufam mu za bardzo, moglby rozwalic impreze . Ogolnie chodzi mi o zespol, ktory bedzie potrafil pieknie zagrac stare rockowe ballady i nie tylko.

Uważam,że to świetny pomysł. Tylko twoi goście muszą lubić taką muzykę. :) U nas właśnie będzie przewaga rocka. Co do zespołu to polecam Laguardie, to jest rockowy zespół, który gra na weselach. :)

Gość niedługo mężatka
sa swietni, dzieki

Gość ja byłam kiedyś na weselu
na którym zaserwowano potężną dawkę pięknego rocka! Ale tylko dlatego, że wśród gości weselnych byli członkowie pewnego znanego rockowego zespołu i w pewnym momencie przejęli instrumenty od kapeli i dali czaduuuu! Mimo kiepskiego - jak na ten zespół - sprzętu. Zrobił się mały koncert i było cudnie! :)