Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adi.dadi

Czy 30+ latka może wygladac na 18 lat?

Polecane posty

Gość adi.dadi

jak myslicie , chce cos sprawdzic :)

Gość to chlej razem z nim naróbcie
chyba w środku piczki

Gość hkhkhkhhhkhkhk
nigdy... ale na odwrót to się z tym spotkałem.

Gość mikji
niektore 30latki tam mysla, ale gowno prawda. Mozna wygladac na pare lat mniej, ale 18stka ma jeszcze nastoletnia, swieza twarz, inny owal, jedrnosc i gestosc skory, takze absolutnie NIEEE.

Gość adi.dadi
bo poznałem pewna kobiete , wyglada bardzo mlodziutko na licealistke, ale powtarza mi ,ze w grudniu stuknie jej 30 .... Zostaje mi spotkac sie z nia i sprawdzic :)

Gość ta od shreka
Raczej mało realne. Przypadek jeden na milion. 18 latka (taka ktora dba o siebie) ma gladka buzke , jasną skore, bez plam i przebarwien, ladnie zarysowana zuchwe , swieze spojrzenie ... co tu mowic wiecej ?

Gość nie nie i nie
pewnie ci ściemnia :D

Gość aha aha ........
moze! znam 38latke która wygląda na 20-22. Nie uwierzyłam dopóki nie zobaczyłam dowodu.

Gość może jak najbardziej
córka mojej znajomej w lecie skończyła 30 lat a wygląda tak młodziutko, ze góra 17, 18 lat. Nawet jak kupuje fajki mamie, to proszą ją o dokumenty :)

Gość heven
zdecydowanie tak pozdrawiam.

Gość umów się z nim na bujanie jaj
jak się daje poruchać biskupowi do Bóg w nagrodę ujmuje jej rok za trzy stosunki, w dupkę, w piczkę, i paszczu

Gość naprawde nie mozna
moja kumpela w styczniu skonczyla 30 a jeszcze w maju jak bylysmy razem w knajpce, barmanka kazala jej pokazac sobie dowod :D oj mozna mozna, ta laska zawsze wygladala na sporo mniej, ja moze dlatego, ze ja znam sama nie dalabym jej wiecej niz 23-25 ale to, ze wyglada na mniej niz 20 to juz nieraz sporo osob jej mowilo.

Gość umów się z nim na bujanie jaj
ta barmanka była lesbą i ją podrywała, a ty durna pało, myślisz że to prawda

Gość wg mnie tak
Sama mam 26 lat a wyglądam na gora 18, zdarza sie ze zaczepiają mnie chłopcy w wieku 16, 17, 18 lat. Nowo poznane osoby dają mi góra 20 lat, jest mi czasem z tego powodu tak głupio ze nie przyznaje sie do prawdziwego wieku. Myśle ze młody wygląd zalezy przede wszystkim od sposobu życia. Chodzi o to, czy żyjemy pelną piersia, niczego sie nie boimy, wszystkiego probujemy, czy odwrotnie unikamy zycia, uciekamy, chowamy sie. Jeśli nalezymy do ludzi tej pierwszej kategori wygladamy znacznie poważniej, doświaczenia nasz postarzają. Jeśli zaś jesteśmy wycofani, nieśmiali a zatem i mniej doświaczeni zyciowo z reguly wyglądamy młodziej. Z moich obserwacji wynika, że np. osoba ktora nigdy nie byla w zwiazku, nie uprawiala seksu wygląda znacznie mlodziej niz ta która juz tego doświadczyla.

Gość naprawde nie mozna
[umów się z nim na bujanie jaj ta barmanka była lesbą i ją podrywała, a ty durna pało, myślisz że to prawda] uwazasz, ze jestes zabawna? :O

Gość 36latka_
słyszałam ze wyglądam na 26, a 2 lata temu, ze na 24 od osób, które widziały mnie pierwszy raz w życiu zresztą zawsze tak było, kiedy byłam 24 latka tez niektórzy nie chcieli wierzyć, ze mam już tyle i nie chodzi o to, by sie chwalić, bo pisze zupełnie anonimowo po prostu jakies takie rysy mam plus dobra, szczupla figura

Gość podchodze z humorem
mozna w sumie. trzeba miec mlodziezowy styl bycia i ubierania, wesolosc charakteru, brak lub prawie brak makijazu, niewinnosc, wdziek, moze brak doroslych doswiadczen zyciowych (np. troski malzenskie, dzieci...), ktore dodaja kobiecie powagi. drobna, dziewczeca figura tez robi swoje. :)

Gość gonzalesh
myślę, że spokojnie może i nie zalezy to od doświadczeń życiowych jak tu ktoś sugerował ale od genów. Ja jestem dobrze po 30-tce, po rozwodzie bardzo trudnym skądinąd, ciągnącym się długo, dzieciata i zdarza mi się, że kiedy kupuje alkohol proszona jestem o dowód. Zaczęłam nowy kierunek studiów i na uczelni podrywają mnie o zgrozo dwudziestolatkowie a nowe koleżanki nie wierzą, że jestem po 30-tce. W różnych życiowych sytuacjach spotykam się ze zdziwieniem że mam tyle lat ile mam, nawet u ginekologa lekarz ze zdziwieniem stwierdził że jakoś młodo wyglądm pod każdym względem. Więc spokojnie można ale to zasługa genów i w jakimś stopniu stylowi życia, pogodzie ducha która przebłyskuje w oku. Pzdr

Gość ich spraawa
''Zostaje mi spotkac sie z nia i sprawdzic '' Czyli ty jej nie widziałeś na żywo? Oceniasz po zdjeciu albo po tym co sama ci powiedziała?

Gość omg omg omg omg
co za idioci :D teraz kazda wyglada na 10 lat mniej ?:D na ulicach tego nie widac :classic_cool:

Gość moze tak byc
ja majac 26 lat poszlam kupic alkohol do sklepu a babka zarządała ode mnie dowodu osobistego,no smiech na sali ,twierdzila ze nie mam 18!!!!!!!!!!!ja jej pokazałam obraczkę i powiedzialam ze mam 3-letnie dziecko teraz mam 35 a daja mi 25

Gość jak najbardziej moze
znajoma ma 32 lata, a w sklepie przy zakupie alkoholu czesto pytaja ja o dowod osobisty :o