Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sprzedam_suknię_ślubną

Sprzedam suknię śplubną - stan idealny! - jest śliczna, goście byli zachwyceni !

Polecane posty

Gość Sprzedam_suknię_ślubną

Witam serdecznie, Mam do sprzedania przepiękną ecru suknie ślubną firmy MS-Moda model Oliwia. Suknia była szyta na miarę, idealnie pasuje na rozmiar 38 i wzrost 176cm (bez problemu można ją skrócić i ewentualnie zwęzić lub poszerzyć). Suknia jest jednoczęściowa z rozpinanym trenem, który dodatkowo podkreśla jej urok podczas ceremonii ślubnej. Tren jest podpinany od zewnątrz, co umożliwia pełną swobodę ruchów. Z tyłu suknia jest sznurowana i dodatkowo zapinana na zamek,dzięki czemu idealnie dopasowuje się do figury. Pod biustem i przy prawym boku suknia zdobiona jest białą delikatną taśmą wyszywaną perełkami , która doskonale akcentuje jej delikatny i subtelny charakter. Dodatkowego uroku i elegancji nadaje jej delikatna plisowana wstawka z boku sukni. Suknia jest lekka i wygodna nie zsuwa się, co zapewnia doskonały komfort szczególnie podczas zabawy. Do sukni dodaję halkę na jednym kole które można poszerzyć lub zwęzić oraz bolerko w kolorze ecru i 3metrowy welon. Założona była tylko raz na ślub (wrzesień 2010 r.) oraz sesje zdjęciową. Suknia jest w idealnym stanie, przed odbiorem dodatkowo zostanie oddana do czyszczenia chemicznego. Cena za jaką została zakupiona w salonie to 2750zł (+ dodatki ok 300zł) U mnie cena 999 zł W razie jakichkolwiek pytań proszę o maila lub telefon 784-057-390 Jeżeli ktoś wyrazi chęć to mogę wysłać bardziej czegółowe zdjęcia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować