Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia898989

czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy???????

Polecane posty

Gość mysia898989

wittam panie, mam problem, chodzi o to ze od 3 miesiecy mam bardzo dziwne menstruacje, dotychczas mialam 28 dniowe cykle. natomiast teraz juz 3 miesiac okres pojawia sie z 2 tygodniowym opuznieniem. nie robilam sobie testow bo powiem szczerze ze mnie na to teraz nie stac tak jak i na dziecko mam wiec nadzieje ze to tylko moze jakas infekcja a nie ciaza.. do ginekologa mialam isc w czwartek no ale dzis dostalam okresu, o ile to okres a nie plamienie... wczesniej nie bylam bo u mnie to taki sloomiany zapal, mialam pojsc ale pojawil sie okres potem zapomnialam i tak w kolko. teraz zaczynam sie martwic skad takie dziwne opoznienia skoro od 5 lat mialam okres jak w zegarku. dodam ze ten sprzed 2 miesiecy trwal tylko 2 dni i byl bardzo slaby kolejny za to az 9 i lalo sie jak z kranu, teraz znow ledwo widac plamienie. co o tym myslec? ps. odrazu paniom ktore zwruca uwage na moje bledy ort. chce powiedziec ze zwyczajnie mam takie pismo i juz, mysle ze mimo bledow da sie przeczytac o co chodzi wiec prosze sie nade mna nie pastwic przez to ze pisze z bledami. nie chce sie tu tlumaczyc czemu pisze tak a nie inaczej bo nie po to tu sie pojawiam tylko prosze o opinie czy powinnam sie bac?

Gość 5 tydzień :)
zdecydowanie i koniecznie musisz udać sie do ginekologa. napewno ci pomoże i przepisze jakies tabletki oraz zorbi badania. jeśli chcesz wykluczyć ciąże zrób sobie test cizaowy. kupisz w każdej aptece za ok. 10 zł i nnie przepraszaj za pismo :) oby Ci sie szybko wszystko wyjaśniło :) powodzenia

Gość taaa pewnieeee
taaa okres ma i w ciazy jest ;/ ogladaj NA WSPOLNEJ, co ta bidna Emilka ma powiedziec? nie ma okresu a ma mdlosci ;(

Gość mysia898989
no moja mama bedaac ze mna w ciazy miala "okres " przez 3 mieisace. byly to oczywiscie plamienia ale tak obfite i dlugotrwale ze wygladaly na zwykla miesiaczke tylko ze nie regularna. stad moje obawy