Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michiilichi

Ksiądz nie pozwili ubrać mi kościoła!:(

Polecane posty

Gość Michiilichi

Dowiedziałam się w była sobotę,że ksiądz nie pozwala ubierać "obcym"kościola --młodym ani tym bardziej kwiaciarni.....:/ Jest mi strasznie smuntno z tego powodu ponieważ nie zamierzam płacić 600zł jakiejś babie(gospodyni księdza) Która to niby ma ubrać mi kościół pewnie sztucznymi kwiatami które używa na wesela kazdego roku(na zdj. z innych wesel są TE SAME) Smutno mi ponieważ dla mnie ubiór kościola,detale są bardzo ważne i osobiście zwracam na to dużą uwagę...... Nie rozmawiałam z księdzem jeszcze na ten temat ale nie wiem czy jest w ogóle sens,skoro i tak sie nie zgodzi...

Powiedz mu, ze jeżeli płacisz co łaska to chcesz przystoi kościół jak chcesz. Nie traktuj go jako wysłannika Boga itp tylko jako człowieka, któremu dajesz dużą kasę. Płacisz - wymagasz. Z podejściem nie będę rozmawiać, bo i tak się nie zgodzi NIC nie osiągniesz.

Gość jnknjnjnjnjnjnjnj
czesc nasz ksiadz zrobił nam to samo , jedna firma mu tylko moze stroic nie chciał sie zgodzic na inna ... wymysliłam bajeczke ze nas nie stac a rowniez chcielibysmy miec fajnie koscioł przystrojony i ze stroic bedzie kuzynka za darmo w ramach prezentu slubnego , i chcac nie chcac zgodził sie