Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz96

damskie sikanie

Polecane posty

Gość łukasz96

piszę w związku z być może głupim pytaniem. zauważyłem, ze na wielu erotycznych zdjęciach z sikającymi paniami, trzymają one rękami za c ipkę - trochę nad łechtaczką. właściwie dlaczego?

Gość łukasz96
odpiszcie!

Gość łukasz96
w sumie tak, bo ja też trzymam się za mojego farfocla ściągając na siłę napletek ze względu na nie zerwaną do dzisiaj stulejkę

Gość łukasz96
dla jasności pisze - komentarz wyżej nie jest napisany przeze mnie, tylko kogoś kto się podszył

Gość Basiunia...
... co trzeba zrobić, żebyś dała se spokój ? Poświęcę się i oddam ci leżącą samotnie w mojej lodówce cukinię, żebyś w końcu mogła się zaspokoić... tylko nie katuj nas tym gliterowym syfem :O

Gość RobertH.
Hey. Widziałemkiedyś dwie laski jak sikały w parku. Strasznie je to bawiło. Dziwny świat.

Gość anotni
Mnie bardziej interesuje dlaczego kobiety sikają jak kobyły. Jest to niezywkle irytujące jak z towarzystwa jakaś dziewczyna wyjdzie do toalety i po chwili rozlega się odgłos jakby lały z czajnika wode z wysokości 2 metrów do garka pełnego wody. Zwrócił ktoś też na to uwage? Kobity: co wy macie z tymi zaworami?

Gość ossssu
mają gruby strumień sików i dudni w całym kiblu jak sikają dziewuchy :)

Gość gość
Jak facet leje bezpośrednio do wody w wc to też dudni ;) dlatego ja zawsze leję na wewnętrzny bok muszli, bo ten dźwięk mnie irytuje ;)

Gość ossssu
jako facet tez na ściankę muszli

Gość gość
faceci trenują sikanie od małego, a kobity nie, bo nie mają za co trzymać. Wiem bo mój mi pozwala potrzymać małgo jak sika, fajna zabawa, np na sniegu. Jak mu skorkę sciągnę to leje na cztery metry.

Gość gość
Żonka jak sika na łonie natury to robi że widzę cewkę i jak leci jej nie krępujemy się tym przeciez to nasza intymność!!!! tak jak poród czy badanie u ginekologa na fotelu.Tak jak tu czytam nie jestem odosobniony w tym.

Gość ossssu
bo wy sikacie pod siebie a my przed siebie , daleko:)