Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkbnm

Ta cała instytucja małżenska to ściema i pic na wode

Polecane posty

Gość no skoro tak mowisz

Gość po co komuś żona/mąż?

Gość a ja bym chciał
:(

Ergonom, nie głoś takich tez, bo biedni rodzice zaczną mieć na karku więcej dorosłych dzieci, które zechcą skuteczniej z nimi wspólnie gospodarować ;-)

Lucy, zakladajac, ze kazde dziecko wniesie swoj udzial ... to byloby genialnym posunieciem posiadanie dziesiecioraczkow ;) A Twoje maksimum posiadania ile wynosi?

he he :-) a to ci niespodziewane pytanie, na które wolę nie odpowiadać, bo albo okaże się, ze nie jestem patriotką i nie staram się ratować katastrofalnej sytuacji demograficznej kraju, albo wyjdę na żerującą na przyszłym potencjale finansowym swojego potomstwa ;-)

"Wychowac czterech prezesow" instytucja prezesa to mi się w ostatnim czasie niezbyt dobrze kojarzy, możne tymczasowo wyobraźmy sobie tę sielankę w postaci dyrektorów, chirurgów plastycznych i gwiazd Hollywood ;-)

Gość a ja sobie chwalę

Ah, czyli wykorzystujac wlasne dziecko chcialabys sie przejsc po czerwonym dywanie, albo korzystac z zabiegow upiekszajacych ze spora znizka? :P

Gość lucy sie rozmazyla
stara panna po 30 dzieci chyba ze z odzysku :D

czujna pomarańczo, moze byś tak trochę uwagi, którą poświęcasz na wyszukiwanie moich niezbyt często pojawiajacych sie od kilku miesięcy postów przeznaczyła na poprawę stanu swojej ortografii? Ergonom, brak czerwonego dywanu pod stopami jakoś przeboleję, a na chirurga plastycznego jakos sama uciułam. Chodzi mi bardziej o to, żeby dzieciak finansował moje buty i torebki :-) ;-)

Zdecydowanie powinnas zaszczepic w nim, od najmlodszych lat, zylke podroznika, dzieki czemu sam zdobywalby dla Ciebie skore ;)

"zylke podroznika, dzieki czemu sam zdobywalby dla Ciebie skore" ojczystych zasobów na polu kłusowniczo-myśliwskim nie polecasz?

Pewnie, ze polecam (zawsze chyba lepiej polecac, niz nie polecac, prawda?) ... a Ty siebie polecasz?

Gość luska o mnie sie nie martw
nie ortografia czlowiek zyje :D

"a Ty siebie polecasz?" he he :) dzieki dobroczynności natury i genom rodziców jeszcze nie musiałam, ale w tym planowanym kiedyś okresie tuż przed bliskim spotkaniem trzeciego stopnia z chirurgiem plastycznym jakiś odpowiedni PR na okres przejściowy opracuję ;-)

Gość hnikvj.m,llkm.,
uwagi, którą poświęcasz na wyszukiwanie moich niezbyt często pojawiajacych sie od kilku miesięcy postów " luska zapomnialas dodac ze spod tego niku postow :D oj luska luska oszukiwanie samej siebie niezbyt ci wychodzi jak wszystko zreszta :D:p

Gratulacje, ekspertko of my kafe performance. You got notoced this morning but that's it, and doesn't look as if it's going to change - ever

Gość te same czopy
widomosc ,luska ,o 8:57 zostwilas dla ikusi :D:D:D?