Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet42l

szukam dużo młodszej

Polecane posty

Gość jestes kasiasty?
*pozniej dziadek

Gość wódz dzielnych małp
głupstwa piszecie teoria o braku ojca jest słuszna ale tylko w pewnym zakresie byłem w związku z dziewczyną o kilkanaście lat młodszą i każdemu życzyłbym tak kochającego i mądrego ojca, matki też gdy pojawia się ten temat, to zaraz pojawiają się głosy takie jak wasze, zazwyczaj pełne zjadliwej ironii (nie tylko w necie) drażni was to jakby to była wasza osobista sprawa a niby dlaczego mam się wiązać z rówieśnicą, która będzie za chwilę wyglądała starzej ode mnie? stracę nią zainteresowanie jestem tego świadomy ostatnio widziałem się z wieloma koleżankami z liceum wszystkie, dosłownie wszystkie, również te gwiazdy, rozczarowały mnie postarzały się drastycznie czułbym się przy nich jak przy Justynie Pochanke :D nie dość, że gada komunały to jeszcze ta różnica wizualna

Gość wódz dzielnych małp
nie jestem kasiasty ot tak przeciętnie a ostatnio gorzej wy po prostu nie wierzycie w miłość :D

Gość jestes kasiasty?
w milosc do ojca tak. ale nie do faceta o 20 lat starszego, to moze byc conajwyzej chwilowe zauroczenie 21latki (chyba ze bedzie jak zwykle chodzic o kase), pozniej i tak zmieni na mlodszy model.

Gość chulinekss
ale wy jesteście żałośni:P nie znacie faceta z robicie z gościa śmiecia,facet nie pyta się was czy słuszne czy nie tylko sobie kogoś tam szuka:D popaprańcy z was:P autorze myślę ,że jest dużo młodych kobiet,które byłyby zainteresowane związkiem ze starszym mężczyzną;) tylko nie wiem czy to jest miejsce do szukania kogoś takiego;):)

Gość taki sam temat tylko
o kobiecie w wieku autora i ci wszyscy malolaci ktorzy go wysmiewaja,pieja ze taki zwiazek jest bardzo dobry! ona 40+/on 20+ :( hipokryci pierdoleni!

Gość wódz dzielnych małp
idę pożyć realnie

Gość jestes kasiasty?
realnie nie znam ani jednej pary z taka roznica wieku:-D o sorry, znam jedna- facet ma mlodsza na sponsoring:-D

Gość chulinekss
a ja mam w rodzinie przypadek są małżeństwem od 50lat:D:D:D ona 70 on92:D:D:D:D:D:D:D

Gość jestes kasiasty?
wyjatki potwierdzaja regule:-D

Gość dwudziestka plus
facet42l, zignoruj te różne dziwaczne wypowiedzi i powiedz B skoro powiedziałeś A. Pokaż, że jesteś wart zainteresowania. Bo ja jestem zainteresowana.

Gość dwudziestka plus
chulinekss dobrze mówisz, że są zainteresowane związkiem ze starszym. A jeżeli chodzi o miejsce to jak na początek każde jest dobre.

Gość dojrzałapo50tce
czytam to czytam i wiecie co wam powiem na ten stek bzdur? ja sama mam meża który jest starszy ode mnie o 19 lat ( ja mam 52 ) . Jesteśmy już 33 lata po ślubie i powiem wam droga młodzierzy że nawet taka różnica wieku nie ma znaczenia . W każdym bądź razie my z mężem nigdy jej nie odczuwaliśmy .

Gość dwudziestka plus
facet42l, mam nadzieję, że to jakieś ważne zajęcia spowodowały Twoją absencję na tym topiku.

Gość dojżała młodzierz
do spadania

Gość wódz dzielnych małp
wróciłem, bo mój samochód nie jest jeszcze naprawiony a jak tu żyć realnie bez samochodu? dzięki za dojrzałą wypowiedź, dojrzałej pani :) dwudziestka plus pokaż fotę ;)

Gość wódz dzielnych małp
...prosimy jednak o szacunek dla ortografii ;)

a malolaci mysla ze okolo 50 tki juz sie umiera:D potem sie dowiaduja ze Tom Cruz i Brad Pitt tez maja podobny wiek! drapia sie po glowach ,ale nic nie wymysla.....ziola zrobily juz swoje!

Gość Jak dojrzałapo50
uważała się za MŁODZIERZ, to na pewno jest szczęśliwa.

Gość wódz dzielnych małp
A najbardziej zajadłe są panie, które uważają, że to one powinny skupić uwagę swojego rówieśnika, a nie jakaś gówniara :D

Gość jestes kasiasty?
parafrazuja pytanie wodza od malp: PO CO dziewczynie wiazac sie ze starszym facetem???

Gość jestes kasiasty?
jestem kilkanascie lat mlodsza i nie wyobrazam sobie byc z tak duzo starszym facetem, chociaz ciagle dostaje takie propozycje. a juz w ogole zalosni sa zonaci faceci w tym wieku:/.

Gość 23 lata
Ja mam 23 lata i jestem chętna. Ale od razu napiszę, że raczej szukałam facetów w swoim wieku lub w wieku zbliżonym do mojego czyli 20-27lat ale nie wykluczam związku ze starszym mężczyzną tylko, że wtedy moje wymagania wzrastają. Od starszych wymagam dużo więcej niż od rówieśników Musisz mieć dużo kasy bo mam swoje potrzeby Musisz mieć własne samodzielne mieszkanie+samochód Musisz wynjąć gosposię do sprzątania,prania,gotowanie itp W przypadku rówieśnika te wymagania byłyby wygórowane ale w przypadku faceta po 40 są zupełnie normalne.Bo taki facet na pewno już w życiu coś osiągną i czegoś się dorobił więc dla niego to żaden problem. A dodam, że inni uważają mnie za ładną i atrakcyjną dziewczynę. Zostaw mi swojego maila

Gość wódz dzielnych małp
po co? nie rozumiesz? z miłości i tylko z miłości :D

Gość oooooooooooooooooo
dyzio marzyciel się znalazł :) :) :) dziewczyna ci przedstawiła jakie są realia takiego związku i każdy normalny facet to wie, a ten tu z miłoscią wyjechał buahahhahahahaha chłopino żadna normalna laska nie zakocha sie w takim lamusie :) :) :)

Gość wódz dzielnych małp
to co powyżej zaproponowano, to nie jest związek, tylko przedsiębiorstwo :D ja wierzę w miłość, jestem romantykiem :classic_cool:

Gość wódz dzielnych małp
p.s. ja nigdy nie szukałem tzw: normalnych normalne według powszechnego pojęcia, są po prostu powierzchowne i nudne i niezdolne do miłości :D

Gość oooooooooooooooooo
ale takie są realia!!!!!!!!!!! wierzysz, że dziewczyna tyle młodsza mogła by kochac szczerze? jeśli tak to tłumaczy dlaczego w tym wieku co inni bawią wbuki tyś jeszcze kawaler :) :) :)

Gość oooooooooooooooooo
wnuki*