Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet42l

szukam dużo młodszej

Polecane posty

Gość wódz dzielnych małp
szanowna interlokutorko przeczytaj uważnie co napisałem bo zauważyłem, że również kobiety były torturowane przez gestapo i nadal są przez takie czy inne służby, osoby stwierdziłem tylko tyle, że bóle porodowe, które nie trwają przecież tygodniami, nie mogą być cięższe do zniesienia niż z rozmysłem stosowane tortury, które także mężczyźni znosili i znoszą unosisz się i zaperzasz, nie odnosząc się do tego co napisałem przecież, czy to ci się podoba, czy nie, to mężczyźni zbudowali cywilizację w każdym jej zakresie udział kobiet w kształtowaniu historii, nauki, polityki był znikomy i dopiero od zaledwie lat 100 kobiety uzyskują wpływ na w/w dziedziny oczywiście, że na skutek przemian, które szczególnie nasiliły się w czasie i po I wojnie światowej, mężczyźni stracili swoją dotychczasową pozycję ale co ciebie zmusza do takich żywiołowych reakcji? jest to tzw "solidarność jajników" :D czy może tak cię wychowano, że w mężczyznach widzisz ciemiężców i durniów..?

Gość bezapelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Toż to głupie jest do kwadratu Ale z powodzeniem przeżywamy, tortury, ciężkie i bolesne choroby , podobnie jak i kobiety. Nikt mi nie wmówi, że wielotygodniowe przesłuchania na gestapo albo nkwd jest mniej bolesne i stresujące od urodzenia dziecka. szanowna interlokutorko przeczytaj uważnie co napisałem bo zauważyłem, że również kobiety były torturowane przez gestapo i nadal są przez takie czy inne służby, osoby To są twoje 2 wypowiedzi "facecie" :) :) :)

Gdybyś był torturowany przez gestapo i urodził dziecko w bólach to mógłbyś mieć porównanie i się na te tematy wypowiadać, póki co nie miałeś możliwości przeżyć ani jednego, ani drugiego więc... :) A są takie kobiety, które przeżyły i jedno i drugie :)

dwudziestka plus A ja myślę, że tego Pana dopadł kryzys wieku średniego i może tylko sprawdza czy tak młode kobiety były by zainteresowane takim starszym panem :) Taki rodzaj rozpoznania terenu , może w realu on się boi kobiet i dlatego ci nie odpisuje ?:)

Gość dwudziestka plus
bezapelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!, ja myślę, że jeżeli jest to kryzys wieku średniego to jest on u tego Pana permanentny. Sądzę, że miał smutne, samotne życie. "może w realu on się boi kobiet" - możliwe również, że jest przez nie totalnie ignorowany. Na podstawie jego aktywności na własnym topiku sądzę, że NORMALNEJ dziewczynie nie jest w stanie niczym zaimponować. Żywi się tylko NAIWNYMI, które podejmą z nim bezpośrednią korespondencję. I nikomu nie będą się chwalić, nikt im nie wskaże bzdur, które on wypisuje. Przez wiele lat zdobył doświadczenie, że prawdopodobieństwo spotkania takiej głupiej w wieku 30+ graniczy z cudem. Postawił więc granicę wieku na 26.

Gość a ja mam w dupie
te wszystkie komentarze tutaj i czy się to komuś podoba czy nie ja wole starszych facetów od 40stki w góre - nie oczekuje jak sobie pewnie myślicie czegoś w zamian ... , mimo mojego młodego wieku (24) jestem kobietą w każdej dziedzinie niezależną . Po prostu mam taki kaprys :-) A seks z takim facetem ... mniam :-)

Gość do a ja mam w dupie
tatuś też jest mniam ? :) To nie jest kaprys tylko skrzywienie! :) :) :) :) :)

Gość a ja mam w dupie
Z wielką koncentracją malującą się na moim świńskim ryju wdrapuję się na szczyt studzienki kanalizacyjnej nr ewid. 3282/P/32 w Starachowicach i uspokajająco gładzę się po kroczu sprzęgłem od Opla Tigry.

Gość gość
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa

Gość Grzegorz42
Witam was. Chętnie poznam dużo młodszą dziewczynę, zaopiekuję się, pójdę przez życie, mam 42 lata, wyglądam na 30, jeżeli jest zainteresowana, jakaś dziewczyna to zapraszam, oczywiście cenię sobie kulturę osobistą. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem zainteresowana Tobą Grzesiu,nie przeszkadza mi,że masz 42 lata,mam tylko nadzieję,że jesteś w miarę przystojny.Ja mam 25 lat,szukam kogoś,kto otoczy mnie opieką,będzie czuły,namiętny.Jesteś taki?

Gość Grzegorz42
Ojoj, witaj, jestem bardzo czuły, tylko uważaj na mnie, jestem całuśny.

Gość Grzegorz42
Powiem Ci szczerze, ponieważ taki jestem iż naprawdę lubię i chcę się zaopiekować, darzyć uczuciem, iść razem przez życie.

Gość Grzegorz42
Powiem Ci szczerze, że kiedyś byłem w związku z dziewczyną młodszą o 20 lat, nie było widać różnicy, tylko że nie była uczuciowa, miała problemy zdrowotne i odeszła, głęboko to przeżyłem, trudno, ale to już jest epizodem.

Gość gość
całuśny...to może sporo obiecywać,ale czy Ty chciałbyś ze mną spotkać się w realu?(25latka)

Gość Grzegorz42
może krótko Ci się opiszę, mam piwne oczy, włosy szatyn, szczupłej budowy ciała, 180cm, 70 kg.

Gość Grzegorz42
Może krótko Ci się opiszę, mam piwne oczy, włosy szatyn, szczupłej budowy ciała, 180cm, 70 kg. Tak jestem przystojny, z czasem mogę ci pokazać zdjęcie.

Gość gość
czy chciałbyś spotkać się ze mną w realu,oko w oko?(25latka)

Gość Grzegorz42
Spotkać się? Oczywiście, przecież to są nasze aspiracje>

Gość gość
oczywiście,jeżeli odległość nas nie pokona,ja jestem z południowej części PL,a Ty?(25l)

Gość Grzegorz42
Nawet odległość mi nie przeszkadza. Może dla przybliżenia jestem z Zachodniopomorskiego.

Gość Grzegorz42
Nie wiem Co pomyślisz ale uwierz mi, niebawem przeprowadzam się do Krakowa, nie żartuję, to nawet lepiej że jesteś z południowej Polski.

Gość gość
Ja nie mam nic do ukrycia,bardzo interesują mnie mężczyźni,którzy wiedzą,czego chcą,mają dla mnie czas,są kulturalni,elokwentni.Jesteś taki?

Gość Grzegorz42
Ale zbieg okoliczności, hmmmmm.

Gość gość
Przyznam jednak Grzesiu,że mam powodzenie u płci przeciwnej,jednak nie trafiłam jeszcze na kogoś myślącego poważnie.Wszyscy chcą jednego.A Ty?

Gość gość
Na razie nikt nam nie przeszkadza,ale proszę o szybsze odpisywanie.(25)

Gość Grzegorz42
Oczywiście szarmanckość to dla mnie sprawa priorytetowa, owszem ;jestem elokwentny, asertywny, nie twierdzę że jestem purystą, w nadmiarze szkodzi( żart), cenię sobie kulturę osobistą, czystość. Chciałbym dodać, iż inteligencja, bądż jej brak, i tak wyjdzie na zewnątrz, oczywiście nie dotyczy to Ciebie, określiłem to jako sprawę ogólną.

Gość Grzegorz42
Oczywiście szarmanckość to dla mnie sprawa priorytetowa, owszem ;jestem elokwentny, asertywny, nie twierdzę że jestem purystą, w nadmiarze szkodzi( żart), cenię sobie kulturę osobistą, czystość. Chciałbym dodać, iż inteligencja, bądż jej brak, i tak wyjdzie na zewnątrz, oczywiście nie dotyczy to Ciebie, określiłem to jako sprawę ogólną. Jedna sprawa jest ważna sex, to sprawa drugorzędowa.

Gość Grzegorz42
Przepraszam za podwójną odpowiedż, myślałem że nie dotarła, Komputer mi po prostu zmulał, że się tak wyrażę.