Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet42l

szukam dużo młodszej

Polecane posty

Gość jestes kasiasty?
czyli jakies 90% ludzi jest niezdolna do milosci, a zdolni s a tylko skrzywieni:-D

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
moze najpierw opowiesz cos o sobie? ja patrze na intelekt i charakter czlowieka. jakie masz wyksztalcenie i spojrzenie na swiat? mam 20lat...

Gość oooooooooooooooooo
jestes kasiasty? ==== wedle teorii autora tak właśnie swiat jest skonstruowany :) :) :) :) :)

Gość wódz dzielnych małp
90% to zbyt wiele ale znaczna część ludzi, jest niezdolna do stworzenia dobrego (dla obojga!) związku widać to po statystykach rozwodów i nie tylko nie jestem naiwny, dawno skreśliłem pewne typy kobiet, te które występują najpowszechniej przez co mam łatwiej i trudniej trudniej bo mniejsze pole poszukiwań łatwiej bo gdy już zainteresuję sobą to wiem z kim mam do czynienia i nie popełniam rażących błędów obecnie jeszcze mi się nie chce tworzyć stałego związku, więc tak sobie skaczę ale gdybym dziś poznał kobietę, która miałaby te oczekiwane przeze mnie cechy, pewnie zaangażowałbym się na 100% ja do 30 nie wiedziałem o co mi chodzi w relacjach z kobietami, poza tym, że chodziło mi o seks i miłe spędzenie czasu więc zupełnie świadomie unikałem trwałych związków, bo nie nadawałem się na dobrego męża uważasz, że takie są realia "takiego związku" tak sądzisz, bo zakładasz, że taki związek z punktu widzenia kobiety, jest a priori niepełnowartościowy otóż są kobiety, które tak nie myślą i tylko takie mnie interesują zainteresowane durniem, który za możliwość odbycia z nimi stosunku i patrzenia na nie, będzie płacił mnie nie interesują za mniejsze pieniądze miałbym utrzymankę, której zawsze mogę się pozbyć

Gość wódz dzielnych małp
gdyby 90% ludzi była zdolna do miłości a nie tylko czasowego zauroczenia, to nie byłoby tylu nieudanych związków, rozwodów, porzuconych dzieci 90% związków byłoby w miarę udanych, nie byłoby prawie dzieci nieszczęśliwych ja wiem, że odpowiednią kobietę obdarzę uczuciem wielkim i nieustającym, bo należę do tej mniejszości zdolnej do stałego i silnego uczucia to nie tylko zdolność do uczuć ale i świadomość wynikła z doświadczeń i refleksji, że odnaleziony skarb należy cenić i nie trwonić go, przez nieprzemyślane postępowanie zapomniałem dodać, że w związku szefem jestem JA :classic_cool:

09:42 facet42l Nie szukam do d.... lecz do stałego związku. stałego związku, /czyt./: prania, sprzątania i gotowania, a jak wystarczy czasu wolnego, to jeszcze do szydełkowania, cerowania i wypalania w piecu naczyń glinianych .... a poważnie, to ... często można spotkać wolnych facetów po 4o-stce i bez zobowiązań... ale .... są to najczęściej Ci, którzy mieszkali z mamusią, stołowali się u mamusi, a teraz nie dość, że szukają podobnej do mamusi, to w dodatku jeszcze ..... DUŻO MŁODSZEJ... bo może myślą, że głupia, naiwna i pełna nadziei..... :classic_cool:

Nadzieja8 właśnie dowiodłaś jak głupia i prymitywna jesteś . ja do tych czynności nie potrzebuje gospodyni domowej to raz , dwa nie mieszkałem i nie mieszkam z matką bo zmarła jak się urodziłem . Zastanów się zanim kolejną głupote napiszesz

".... Mam 42 lata , jestem wolnym facetem (kawaler) . Czy jest możliwe by poznać tutaj dużo młodszą dziewczyne ? Tzn w wieku 21-26 lat . Może być po rozwodzie , mieć dzieci - nie jest to dla mnie problem ..." 21-26 a jak będzie miała 26,5 to co? :D chociaż w sumie, jak na prowo, to i tak zabawne :)

14:22 [zgłoś do usunięcia] facet42l Zastanów się ....... W tym problem FACET42L .... że ja się lubię zastanawiać i dlatego ciężko mnie przerobić w tak zwane jajo :D

Gość bezapelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!!
wyposzczony kolo dupy szuka ot co :)

Gość to ten sam zbuk
:D:D

Gość facet42I
Jestem psychiczny

wiesz, jako dobra dusza mogę Ci jedna dać radę..... nie wiem, czy dobrze robisz szukając w takim przedziale wiekowym teraz młodzież jest bardzo roszczeniowa i podejrzewam, że jak nie masz zadatków na sponsora, to zapomnij o kobiecym przedziale wiekowym 20-30 lat :D

Wiecie co? Jak czytam wpisy tego autora to mam wrażenie, ze to taki moho zboczony jak ten z wczorajszego dokumentu co był na tvp2 co więził przez 4 lata dwie młode dziewczyny jedna 14 lat, a druga 17 :( To że nie miałeś matki tylko potwierdza, ze mozesz być takim właśnie zboczeńcem- on też w realnym świecie nie umiał tworzyć normalnych prawidłowych więzi z kobietami, więc wymyślił sobie, ze porwie dwie nastolatki i robił z nimi co chciał przez 4 lata :( OCHYDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadzieja8 Jak tu nie krzyczeć na takiego psychola? :) Pewnie jest nie dość, ze stary to strasznie obleśny i gołodupiec, ale wymagania to on ma, ze ho ho ho ...

facet42l.: Szukam dojrzałej kobiety,z własnym \'M\' do 49 lat do zamieszkania we dwoje.Jestem wolnym,bez zobowiązań,czułym,kulturalnym,inteligentnym facetem. mark36.36(at)o2.pl bez zobowiązań---- chyba powinno być bez mieszkania :O 14:22 [zgłoś do usunięcia] facet42l głupia i prymitywna jesteś tak od razu widać, że to czuły, inteligentny i zarazem kulturalny facet....... :O

dokładnie :) Myśli, że kobiety to naiwniaczki, żadnej w jego wieku nie udało się złowić:) no bo która by chciała gołodupca to wymyślił, ze młoda zbajeruje, tylko, ze tak się składa, że te młode mają więcej sprytu niż te starsze :) Co za KRETYN :) :) :) Tam mu ktoś dobrze napisał, ze chyba wyszedł z zk bo pojęcia o realnym świecie to on nie ma ani krzty :)

a że tak powiem..... posuwając się dalej... to... samotne 40-stki też ostatnio zrobiły się nieco bardziej wymagające: -dzieci odchowane i następne dziecko nie jest mile widziane, zwłaszcza takie, które dość dużo pochłania czasu i energii, a niedługo wskoczy może w wiek pampersów.... -praca stabilna i satysfakcjonująca, a jak się przytrafi taki ktoś małoobrotny,to zarobków raczej nie chce się dzielić z nikim na pół /zwłaszcza z facetem, który szuka TYLKO CIEPEŁKA ;)/

młodej na 100% nie znajdzie, a w jego wieku to już jakaś desperatka wyposzczona by go przygarnęła w wiadomym celu... :)

A siąsiadka mi ostatnio opowiadała, że w sanatorium jest "na pęczki" takich, którzy szukają tylko ;) ciepełka :D i że dla takich 40-stka, to już staruszka, mimo, że sami mają po 42-53 lata :D

desperatka wyposzczona by go przygarnęła w wiadomym celu... no musiałaby być naprawdę desperatką.... chyba, że na chwilę ...ale wątpię ... 40-stki szukają konkretów, a nie pięknych słówek i trocin, zamiast kaleson :D

Niestety, ale taki jest własnie tok myślenia większości facetów- nie ważne jak wygląda, ile ma lat i jaki stan majatkowy -są przeswiadczeni, ze każda kobieta powinna się wręcz prosić o bycie z nim bo on jest "FACETEM" i dla nich to wystarczający i jedyny argument żeby mieć kazdą kobietę bez względu na jej wiek :) Na szczęście są też i normalni, ale to niestety mniejszosc :(