Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Augula

Karnecik na przyjemności dla męża ;)

Polecane posty

Gość Augula

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy, za 4 dni obchodzę z mężem 1 rocznicę ślubu, wymyśliłam dla męża taki karnecik na różne przyjemności i zachcianki, mąż będzie mógł sobie odrywać taki karnecik jak będzie miał na coś ochote, problem w tym że brakuje mi pomysłów na te przyjemności, wymyśliłam między innymi śniadanie w łóżku, wyjście z kumplami, świntuszenie w sypialni ;) tylko wtedy nie mogę się temu sprzeciwić ;) Błagam pomóżcie mi wymyślić hasła na te karnety!! KAŻDY POMYSŁ MILE WIDZIANY!! ;)

Gość widzisz i nie mówiszsz
zamówienie na pyszny obiad

Gość Augula
O widzisz ;)) Dzięki, zbieram wszystkie pomysły!! Te kulturalne i te troszkę mniej kulturalne ;)

Gość trompek
zamowienie na sexowna kolezanke ;)

Gość Augula
oj nie nie ;) nie w pierwszą rocznicę ;)

Gość trompek
no to karnet na wszystkie szparki ;) a swoja droga swietny pomysl, gratuluje kreatywnosci :classic_cool:

Gość trompek
o rany Kasia ladna jestes, moze sie spotkamy? :classic_cool:

Gość trompek
karnecik na sex w wybranym przez niego miejscu :classic_cool: Kasia, moze jednak spotkamy sie? spodobalas mi sie, troche sie 😘 :P

Gość Augula
A dziękuję, chciałam wymyślić coś wyjątkowego ;) Zbierajmy pomysły i twórzmy razem ten karnecik, jak go zrobię to chętnie prześlę wzór tylko najpierw muszę go zrobić ;))

Gość trompek
a bede mogl jedna karteczke oderwac dla siebie? :P

swietny pomysl :D od razu pisze sie na wzor takiego karneciku ;) moze jeszcze karnet na masaz, np. erotyczny? na striptiz, na romatyczna kolacje i jak jest fane sportu to karnet na ogladnie meczu np.

Gość Augula
No mój akurat meczy nie ogląda ale pomysł dobry ;) Czekam na pomysły!! :D

Gość Augula
no w sumie nie wiele więcej niż wy napisaliście, aktulanie zajęłam się robieniem wzoru ;)) więc chwilowo nie myślę ;) ale piszcie piszcie ;)

Gość Augula
Ktoś ma może jeszcze jakiś pomysł?

Gość lokatka
fajny pomysl :) drobne przyjemnostki dla mezusia jak najbardzoej :) rowniej te ERO :P ale wg mnie moga byc tez bardziej przyziemne "gratisy" w takim karneciku - jesli dzielicie sie obowiazkami (typu mycie naczyn, wyprowadzanie psa, odkurzanie, chodzenie po bułeczki rano, scielenie lozka i wiele wiele innych domowych codziennych obowiazkow) - to wtedy maz moze wykozystac karnecik i omija go kolejka w "nieprzyjemnych obowiazkach" :P

Gość Augula
ale czy ja chce te nieprzyjemne obowiązki wykonywać ... :> chyba nie :) za dobrze by mu było ;))

Gość madzialena84
Super pomysl! Gratuluje. Ja rowniez jak pozwolisz skorzystam z tego , wiec jak zrobisz szablon to koniecznie daj znac. Podam wtedy maila :) A od siebie dodam, np. karnet na pilot ( jsli jest w domu jeden tv to wtedy nawet jak Ty bedziesz cos inego chciala ogladac to on bedzie mial pierwszenstwo)

Gość madziulaa777
Ja tam karnetu na mecz czy pilot czy wyjscie z kumplami robic bym nie robila, bo jednak on ma do tego prawo i nie potrzebuje mojego zezwolenia. Nie jestem potworem, ze mu meczy nie pozwalam ogladac. Moim zdaniem jaesli to rocznica to cos zwiazanego z wami cos erotycznego tak jak ktos wspomnial, masaz, wieczor we dwoje przy winie, stritpiz w twoim wykoaniu, wyjscie na kolacje, sexik takie tam. Moj to by sie z takiego czegos tylko ucieszyl, bo mecze i tak oglada i nie jestem zołzą na piwo z kumplami tez chodzi:P

Gość Augula
mój też chodzi na piwko ale to raczej chodzi o formę i różnorodność ;)) bo ileż mogę zrobić karnecików na sex ;> tego też mu nie odmawiam ale jak wystosuje karnecik to nie ma już odwrotu ;)) na piwko z kumplami też chodz bym miała już dla nas inne plany ;))

Gość truskawkowy koktajl
- jestes jego niewolnica w lozku moze robic z toba co chce za wyjatkiem bolu i upokorzenia -ty mozesz byc dmominujaca - ze striptizem dobry pomysl - rozbierzesz sie i bedziesz nago do zdjec pozowac - na zyczenie bedziesz sie masturbowac (kazdy facet uwielbia patrzec jak jego kobieta to robi)

Gość mala misulinka
- przygotujesz Mu wyjątkową kąpiel w pachnącej piance itepe itede a potem razem wskoczycie do wanny, masaż tak jak juz pisały koleżanki wyżej,

Gość truskawkowy koktajl
- moze to tez byc zrobienie przez ciebie jakiejs rzeczy ktorej nigdy nie robisz bo nie lubisz np nie lubisz roweru moze to byc wspolna wycieczka rowerowa nie lubisz zbierania grzybow moze to byc wspolne zbieranie zwienczone piknikiem itd

Gość kkalunia
Augula, zrobiłaś już ten karnet? Mogłabyś podesłać mi wzór, bo pomysł bardzo mi się spodobał :)