Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara1974

Swoboda obyczajowa-Dlaczego dochodzi do przypadkowych stosunków seksualnych?

Polecane posty

Gość Barbara1974

Dlaczego tak się dzieje? Wytapetowane,ubrane jak panie lekkich obyczajów nastolatki paradujące w centrach handlowych,barach i na ulicach w poszukiwaniu przelotnej "miłości" to już nic nowego tylko dlaczego tak się dzieje? Kiedyś też zdarzały się takie przypadki ale nie w takiej skali-to co jest teraz to jakaś plaga. Część dziewczyn teraz uważa,że głowa(rozum)jest niepotrzebnym przeżytkiem bo wystarczy to co mają miedzy nogami-czy to nie chore? A co z takimi pojęciami jak moralność,czystość? Co z konsekwencjami takich "praktyk"(niechciane dzieci np)?

Gość Heniuśśśśś
Świat schodzi na psy razem z nim Ty wierzysz mi? policzone są Twoje dni wiesz jak jest Coraz bliżej kres samozagłada przez duże "S"

Gość maciejo87
Dokładnie to jest patologia jakaś. Męczy mnie fakt, że poznaję kobietę w wieku 20 lat która już była 4 razy "przeruchana" i to ma być moja żona ? To samo w związku, nie ma takiego zaufania jak kiedyś i człowiek zastanawia się czy aby mój partner w moim przypadku panieńka nie trzyma teraz na imprezie jakiegoś nieobrzezanego kutasa w mordzie. Przepraszam za słownictwo ale po prostu taka jest prawda.

Gość Barbara1974
niestety urodna nie jestem i jak się jaki amator trafi to korzystam i nie żaluje tego kroku

maciejo87-Masz rację.To co się teraz dzieje to patologia. Ciężko jest zaufać tej drugiej osobie w tych czasach.

Gość Barbara-autorka
żeby nie było-ja sienie wypowiadam tylko czytam co macie do powiedzenia a teraz piszę bo ktoś się podszywa./

Gość Formaaktywna
bo tak im jest odbrze

Chwała Bogu, w Królestwie Niebieskim, do którego niewątpliwie my bogobojni trafimy, będziemy spedzali pożytecznie czas w towrzystwie rozmodlonych starych dewotek, a nie tych napalonych, wyzywająco odzianych laseczek, które to bez wyjątku wylądują w czeluściach piekielnych, gdzie zapewne po wieki wieków będą pólnagie uprawiać zapasy w kisielu :classic_cool:

Gość łobesrane polaczki
cha cha cha Klon jesteś Gość! Szacun! wychodzi prostytucka mentalność polaczek zabiedzonych , którym wmowiono wielki swiat a tu wielki bat do oblizania ze spermy.

Gość Markusgronholm
Puszczalstwo się szerzy wśród polskiej młodzieży:D

Dzieciaki szybko dojrzewają. Coraz mocniej czują, że ich dorosłe życie nie będzie bajką. Chcą z niego wydrzeć co się da, póki jeszcze można. Uczcie ich jak robic to z głową i jak nie krzywdzić przy tym innych dla własnych, doraźnych korzyści