Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetDoKobiet

jak doprowadzic zone

Polecane posty

Gość FacetDoKobiet

mam pytanie do kobiet i trylko prosze o powazne odpowiedzi. pomozcie drogie panie rada, jak zrobic zeby zonka miala orgazm podczas seksu bez masowania lechtaczki. jestesmy 4 lata po slubie, zonka ma wieksze lub mniejsze orgazmy ale tylko wtedy jak sie bawie lechtaczka. marzy mi sie zeby miala orgazm podczas seksu, ale bez bawienia sie czarodziejskim kuzikiem.

Gość ostry_meksykanin
zlap za hery i zapierdalaj lbem o wanne, napewno dojdzie.

Gość ty nie musisz nic robić
tak naprawdę calą prace wykonuje kobieta, jesli się nie skupi i nie nauczy odczuwać orgazmu to choćbyś nie wiem jak sie starał i co robił to orgazmu nie dostanie

Gość matacz ,,,..
orgazm bierze sie z głowy kobiety , u faceta jest inaczej Kobieta moze sobie pomóc stymulujac łechtaczke , ale tak naprawde to co ty masz za problem ? ma orgazmy wiec sie ciesz , nie wzne jaką drogą go osiaga , ty sie naogladałes , nasłuchałes jakis tekstwó , filmów i marudzisz , moze kilka ksiazek pzreczytasz , moze jak jej wlozysz to nie wyciagaj go za bardzo tylko trzymaj całego w cipce a poruszaj ledzwiami , tak by twoje podbrzusze dotykało cały czas i masowało lechtaczke , wtedy ni ty , ani ona tam łapek wsadzac nie bedzie musiec ...