Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martit...

Szukam kolezanek w londynie

Polecane posty

od kad nie pracue (jestem w 2 m ciazy) tak jest mi smutno i samotno. szukam kogos z kim mozna pogadac, wyjsc na kawe, pojechac na zakupki. moj facet caly czas w pracy a ja chyba uwiedne z nudow. Piszcie kobietki. Pozdrawiam

Gość gdy padlo pytanie o metode
ciaza to nie choroba i mozna pracowac zwlaszcza ze jestes dopiero w 2 miesiacu

Gość bele de jour
z jakiego rejonu jestes?

Ciaza to nie choroba wiem o tym dobrze. I wszystko by bylo ok pod warunkiem gdyby nie byla zagrozona... ale dzieki... mieszkam na hendon

Gość kirkabiga
To jak masz zagrozona ciaze to chyba lezec powinnas a nie szukac kogos z kim mozna "wyjsc na kawe, pojechac na zakupki" :O

Hey Marrit! Mieszkalam kiedys w Hendon. W jakim miejscu mieszkasz dokladnie? West, Central? Ja czesto tam jestem ze wzgledu na Middlesex University, na ktorym sie doksztalcam i przyjaciol, ktorzy tam mieszkaja.

wiecie ciaza zagrozona w moim przypadku na szczescie poki co nie oznacza ciaglego lezenia w lozku i nie wychodzenia z domu. Mowie na szczescie bo chociaz nie jest wszytsko dobrze jest szansa ze bedzie lepiej. Jesli komus sie nie podoba moj post to niech tu nie zaglada i mnie nie ocenia nie znajac sytuacji!!! Takich osob tu nie potrzeba!

Gość tu siedza same matki
aaa...zagrozona ale jak chodzisz do pracy a jak na kawe albo na zakupki :O to juz nie. Leniuch z ciebie i tyle :P

Witaj Mayor of London - ja mieszkam na central i mam bliziutko do Middlesex University :) jak czesto tu jestes?

Gość duniadunia
bez sensem jest zagladanie na ta kafeterie ! Wy baby jestescie beznadziejne ! Tylko dogryzac i dowalac sobie takie jestescie!

Gość bele de jour
hej ja mieszkam na Hounslow. W WMU rodziłam w lutym:) wprawdzie teraz jestem w PL ale niebawem będę w Londynie na kilka dni

DO TU SIEDZA SAME MATKI - skoro jestes tak ciekawa to Ci napisze. Pracowalam w sklepie po 9-10 godz dziennie czasami bez jedenej normalnej przerwy na jedzenie nie mowiac juz o tym by chwile odpoczac. Musialam targac ciezkie rzeczy, ciezkie pudla itp. Kiedy moj lekarz sie o tym dowiedzial kategorycznie zakazal mi takiej pracy! Powiedzialam szefowi o ciazy i nie chcial isc ze mna na zadne ugody, ustepstwa i mnie zwolnil (nie mialam umowy, zarejesrtowania wiec mogl tak zrobic z dnia na dzien) Ale nie martw sie kochana o moja prace o moje lenistwo! Juz znalazlam inna w malym przyjemnym sklepiku z bizuteria na part-time. A na koniec Ci dodam, ze wole nie poracowac i nie ryzykowac bo juz to kiedys przechodzilam i stracilam swoje pierwsze dzieciatko, wiec przestan pierdolic tu farmazony i odpierdol sie ode mnie i juz wiecej tu nie pisz!!!!

Gość tak wygladaja matki polki
Martit... "przestan pie**olic tu farmazony i odpie**ol sie" :O:O:O

Gość wspolczuje twojemu dziecku
hormony ci szaleja czy co?

Gość bele de jour
ej o co wam chodzi?? Zal wam dupe sciska, ze dziewczyna zamiast zapierdalac dba o swoje nienarodzone dziecko?? Gdyby cos sie stalo i by poronila wszystkie byscie na nią jechały, że po co pracowałą, że jest głupia, że zgadzałą się na takie warunki i że to tylko jej wina. Same hipokrytki tu siedzą. Zając się swoim zyciem a nie wpierdalac sie z butami w czyjeś

Gość nastepna polska
yntelygentka, bele de jour :D Tez masz slownictwo jak menel z polskiej prowincji :P

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
hej dziewczyny, czy znacie w londynie jakas niedroga szkole jezykowa gdzie organizuja intensywne kursy angielskiego i mozecie ja polecic?

Gość bele de jour
nastepna==prawda boli hipokrytko??

Gość bele de jour
następna==>poza tym heh widac, ze masz często styczność z menelami skoro wiesz jakim językiem operują. Czyżby środowisko tobie dobrze znane?? ech forumowe cwaniactwo

Gość nastepna polska
bele de jour nie popisuj sie wlasnym chamstwem. Naprawde lepiej zrobisz jak postarasz sie w koncu nabrac troche oglady, chociazby czytajac posty madrzejszych od siebie :P A teraz mozesz juz spokojnie szczekac bo wiecej do twojego (pod)poziomu sie nie znie :D:D i nie odpowiem ci, lekcewaze takie miernoty jak ty :D:D

Gość bele de jour
wiesz nie dorastasz mi do pięt. No ale nie będę tego tłumaczyć koleżance menelów spod budki z piwem. A o moją ogładę się nie martw. Ma się doskonale

Gość bele de jour
a miernote słoneczko drogie widzisz w lustrze. :D

Gość Miss Cole
Dlaczego ludzie tak sie zachowujecie????!!!! Dziewczyna zaklada temat zeby poznac osobe do pogadania i to jej sprawa czy siedzi w domu i nie pracuje czy jedzie na zakupy!!!! Temat jest 'szukam kolezanki' a Ty - jeden/jedna z drugim/druga jak nie macie nic do powiedzenia na TEMAT to zakladac wlasny chamski topik z wyzwiskami!!! Autorko wcale nie tlumacz tym cwokom czy pracujesz i po co. Ja niedawno urodzilam dziecko, niestety nie mieszkam w Londynie :( Pozdrowienia.