Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna niewidzialna

Mojemu facetowi odbiło :( pomocy...

Polecane posty

Gość justa..,,
on sie jakos od dupy strony do tego zabiera.... powinien sie oswiadczyc - to nie zobowiazuje od razu do pobierania sie, a potem delikatnie napierac zeby jak najszybciej, wtedy bys mu mogla wyperswadować pospiech, np za rok sie hajtnac czy poltora roku.a takim naporem wbrew tobie to predzej do zerwania dojdzie niz do tego slubu. nie wiem, ale dla mnie to jakies takie podejrzane

moj chlopak mnie tylko straszy ze zrobi mi dziecko i wezmiemy slub zeby nikt mnie nie porwal ale zawsze sie smieje a twoj to chyba od słow do czynow i to stanowczych ja bym sie bala przyszlosci z nim wiem ze ogo kochasz i jest ciezko alee.. to tylko 4 miechy czasem ludzie z rozsadku odchodza od siebie choc sa pare dbrych pare lat lepiej teraz troche pocierpiec niz pozniej cale zycie

Gość panna niewidzialna
Dokładnie, dla mnie ślub to tak niesamowicie powazna decyzja, ze glupota i kompletna nieodpowiedzialnoscia byloby decydowanie sie na niego po 4 miesiacach. Jesli chodzi o cala ta sytuacje - OK, rozumiem ze on moze tak myslec i czuc, ze chce juz, zaraz teraz - w porzadku, ma do tego prawo. Ale martwi mnie to, ze nie bierze pod uwage MOICH pogladow i tego czy ja tez chce tego samego. Dodam jeszcze ze za rok kończe studia i ewentuyalnie dopiero wtedy chcialabym podejmowac jakies powazniejsze decyzje, na razie nie pracuję, nie mam swoich pieniędzy... tym bardziej mnie to dziwi, ze on chce brac sobie osobę na utrzymanie..

Gość panna niewidzialna
Mam złe przeczucia i nie chce sie wpakować w jakieś g.... :(

Gość proooooooooste:
slusznie, facet olewa Twoje zdanie, w ogole nie interesuje go, ze Ty czujesz inaczej, pozniej bedzie Ci mowil w co masz sie ubierac i gdzie chodzic:o

Gość ja uwazam ze30
Jak dla mnie to jakis psychopata. Nie bierze twojego zdania pod uwage, szantazuje cie emocjonalnie i tak sie spieszy. Ja na twoim miejscu uciekalabym jak najdalej. To jest chory czlowiek!!