Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chalkazczekolada

on chce TRÓJKĄTA!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość chalkazczekolada

kilka razy mi powiedzial ze marzy mu sie trojkat ze mna i jakas np moja kol.... zaznaczyl tez ze swoja byla z ktora byl 4 lata robili cos takiego.... powiedzialam ze NIE, zyciu bym sie nie zgodzila zeby jakas inna dotykala mojego mezczyzny... to chore :o a co wy otym myslicie?

Gość kura i kogut
e tam powiedz ,że się zgodzisz pod warunkiem ,że dwóch facetów i ty jedna;D

Gość wlospanajankaskodtrojki
ja pier..... co za koles

Gość chalkazczekolada
a on coraz czesciej o tym gada... wkurza mnie juz to. powiedzialam ze ok pod warunkiem ze to bedzie on, jego kolega i ja. powiedzial ze nie ma sprawy pod warunkiem ze potem zrobimy jego wersje....

Gość chalkazczekolada
w zyciu sie na to nie zgodze ani tak ani tak. a wy robilisie cos takiego?

Gość kura i kogut
rzuć go od razu , po co sie z nim męczysz jak na te sprawy macie zupełne inne poglądy;) ja bym tak zrobiła-dowidzenia i tyle:)

Gość chalkazczekolada
bo jestem z nim juz kilka lat i nie chce go zostawic bo lubi troche inne rzeczy niz ja. po prostu chcialam wiedziec czy sa tu kobiety ktore spotkaly sie z czyms takim i czy ulegly czy co...

Gość mikku
Artefakt_Diabła masz kogos?

Gość kura i kogut
to co ,że jesteś z nim kilka lat, poczekasz jeszcze aż będzie chciał z kilkoma parami na raz? nie trać czasu !:)

mam faceta od kilku lat i gdyby wyjechał mi z takim tekstem to bym kopneła w dupe. za samą bezczelnośc takiej propozycji!ale wiem,że mój akurat w życiu nie wyjechałby z czymś takim,to kulturalny cżłowiek a nie jakiś zdegenerowany cham

Gość myssia
Mam ten sam problem , mój facet z którym jestem 2,5 roku od jakiegos czasu mnie namawia na trójkata . Nie wiem co mu powiedzie...Nie umiałabym patrzeć jak inna go całuje , przytula i wogule, ale z drugiej strony chcę mu wszystko zapewnic ... Pomóżcie !!

Gość Taraczek87
Ze Świngersami to jest tak jak z narkotykami, w końcu Ty sama, będziesz dla niego za małym podnieceniem i będzie się to powtarzać, nie mówię, że po jednym razie, ale to chyba bardzo bardzo skomplikowana sprawa.

Gość Taraczek87
ja w każdym razie, mógłbym złożyć taką propozycję Kobiecie z którą byłbym, ale tylko z taką, z którą związek był na jakiś czas. Bo patrzeć jak koleś posuwa moją miłość lub pomieszać jej w psychice drugą kobietą to zbyt niebezpieczne.

Gość Taraczek87
A i Myssia, fajnie, że chcesz zapewnić chłopakowi wszystko, ale są granicę , na które masz prawo się nie zgodzić. Ni ejestem specjalistą w związkach, ale chyba każda ze stron powinna robić jakieś ustępstwa.

ja bym sie nigdy na cos takiego nie zgodzila jest to dla mnie obrzydliwe tak samo jak zdrada.na szczecie moj misio nie ma takich fantazji albo po prostu sie nie przyznaje.czasami zartujemy sobie z takich tematow ale wiem ze to tylko zarty

Gość a moniska21
je kupe je kupe je kupe! mniam mniam mnaiam!

A w temacie nie mam zbyt wiele do powiedzenia, głównie dlatego, że seks, oprócz fetyszu, kupy, niewiele mnie interesuje.

Gość Laila De pink
ŁOoooo tam też mi problem....wyobraż sobie,że on z kolei mi proponował kwadrat....i co ty na to???👄