Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIKT007

związki z eks oraz dzieci

Polecane posty

Z tego co widzę piszą tu głównie kobiety i nie ukrywam szukam inf-jak jest was-po stronie wenus.,Od 3 lat jestem w związku z kobietą po rozwodzie, z dziekciem ,po rozwodzie,dziecko ma 7 lat. Rozwód nastąpił 4 lata temu. Po fazie wojny i nerwów relacje pomiędzy moja partenrką a jej eks od około 1 roku skcesywnie się poprawiają .Rozumiem że chodzi o kontakt z dzieckiem ,w imie tego należy utrzymywać poprawne stosuki.Ale tematy zaczynają przekarczać tylko te granice,opowieście eks o problemach,życiu itd,nasilają się, Facet eks -40 lat nie zwiazał się z nikim na poważnie ,widać że nie założy nowej rodziny,dba coraz bardziej o kontakty z dzieckiem-synem.Nie widze w tym nic złego(stawiam sie na jego miejscu -empatia to ludzka cecha)ale coraz większa integracja dziecko -ojciec powoduje że dziecko co jakiś czas atakuje mnie słownie-wyzywa,

Gość fajnie ale gdzie pytanie
? bo dziecko cię wyzywa? może powiedz matce dziecka dlaczego mal taki wulgarny się zrobił i skąd takie slowa zna

Co dalej ,może jakaś normalna kobieta ma/miała podobne problemy ... zależy mi na związku,ale im dziecko strarsze to problem będzie narastał???!!!