Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga1985

Kto rodził w szpitalu w Chrzanowie?? woj małopolskie

Polecane posty

Gość Jagódka 3131
Nie polecam, wszystko byłoby iok dopóki nie ma problemów, szzcerze wam powiem wszędzie jest lepiej rodzic byle nie tam...

Gość Jagódka 3131
TRZYMALI MNIE 41 GODZIN, TAK DOKŁANDIE TYLE A POTEM I TAK ZROBILI CESARKE, TRAGEDIA, DO DZIŚ MAM PROBLEMY Z KRĘGOSŁUPEM, NA WYPISIE WPISALI DZIECKO URODZONE W 40 TYG. TO DLACZEGO WODY BYŁY ZIELONE? MIAŁAM ZANIM TĘTNA DZIECKA OK. GODZ. 9;00 RANO A MIMO TO CESARKE ZROBILI MI POPOŁUDNIU OK 17;45

Witam wszystkie Mamy! Podbijam temat! Ponieważ dawno się tu nic nie pojawia, proszę piszcie dziewczyny o swoich doświadczeniach porodowych w Chrzanowie! Ja sama mam poród na końcówkę tego roku i zastanawiam się nad chrzanowskim szpitalem pomimo tego, że kilka lat mieszkałam w Krakowie. W końcu szpital jest na miejscu, a do krk nie zawsze uda się dojechać... Przeraża mnie tylko fakt, że nie oferują chyba nawet odpłatnie znieczulenia zewnątrz oponowego:((( szkoda bo to zawsze lepiej mieć możliwość! Czy macie dziewczyny opinie w tym temacie?! Proszę piszcie o waszych doświadczeniach, żeby przyszłe mamy mogły coś więcej się dowiedzieć! Pozdrawiam!!!

Gość lokap
podbijam... ja będę rodzić dopiero w lipcu 2013 ale proszę o jakieś informację bo ostatnio słyszałam wiele negatywnych opini ale pocztą pantoflową!

Gość Wiwi 106
Witam, moje wątpliwości nie zostały jednak rozwiane:( Rodziłam tydzień temu 21 grudnia, ale zdecydowałam się na szpital w Narutowiczu w Krakowie:) POLECAM W 100%!!! Zdecydowałam sie na niego w ostatniej chwili, mój poród rozpoczął sie naturalnie ale ze wzgledu na zagrozenie życia dziecka zakończył się po 4 godzinach cięciem cesarskim. Oddział położniczy w Naruto jest zupełnie nowy od ponad 2 lat, super sale, świetne wyposażenie, ale co chyba najważniejsze dla kazdej mamy zwłaszcza tej która tak jak ja rodziła pierwszy raz - super opieka! Ja nie miałam lekarza, ani położnej, nikogo z tamtą d, a cały czas ktoś przy mnie był i mi pomagał. Bzdurą jest że trzeba kogoś opłacać, leżałam w szpitalu 3 dni i kilka dziewczyn ze mna, które poznałam żadna z nich nie miała tam nikogo i wszystkie byłyśmy zgodne ze personel fajny i że się stara pomóc szczególnie pierworódkom:) Jeśli ktoś ma pytania o szczególy co i jak tam wygląda służe pomocą, póki jestem na świeżości:) Pozdrawiam

Gość korupciaa
jak chcecie żeby zają się wami lekaż to musicie dać w łape za cesarke pan Wołos chce 1000zł lekarze to gnoje

Gość gość
polecam w 100% super obsluga mile położne bardzo ladne sale

Gość Torino
Hej. Podbijam temat :) Może ktoś kto rodził teraz niedawno się wypowie? Ja osobiście przed szpitalem w Chrzanowie broniłam się rękami i nogami, przez całą ciążę planowałam urodzić na Kopernika w Krakowie, stamtąd mam tez mojego lekarza prowadzącego ciąże. Ale pech chciał, że mój poród zaczął się w 35 tygodniu ciąży. Jechaliśmy z mężem gdzie najbliżej żeby jak najszybciej uzyskać pomoc - trafiłam do Chrzanowa na patologię ciąży - i co ciekawe - jestem mega zaskoczona - POZYTYWNIE ZASKOCZONA! Dziewczyny z którymi leżałam na patologii i szybko urodziły chwaliły położne i poród, wszystkie położne tam są takie miłe, większość lekarzy też. No Ordynator jest specyficzny ale do zniesienia. Teraz zostałam wypisana bo poród mi zatrzymali i zastanawiam się gdzie jechać jeśli teraz coś się zacznie już na dobre - Kraków czy Chrzanów. Na własnej skórze odczułam, że w tym Chrzanowie nie jest aż tak źle, ludzie teraz mają nawet dobre opinie a też przez lata słyszałam masę mrożących krew w żyłach opowieści o Chrzanowskiej porodówce...