Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzzasss

opalanie natryskowe

Polecane posty

Gość buzzasss

ktos korzystał

Gość buzzasss
mam pytanie to jeszeba sie przed kosmetyczka rozebrac bo tt jakas kabinka i sie tam wchodzi samemu czy trzeba sie rozebrac przed kosmetyczka :/

Gość buzzasss
cos mi klawiatura szwankuje wiec jak to jest wchodzi sie samemu czy ktos stoi przed toba i cie tym psika??

Gość buzzasss
kurcze troche to krepujace niestety w moim przypadku mam niestety łuszczyce

Gość buzzasss
no najbardziej mam na nogach czytałam ze mozna nawet w ciazy

Gość buzzasss
ale mam slub w sierpniu potrzebuje chociaz górna czesc ciała opalic pozdrawiam i dzieki

Gość buzzasss
dokładnie :) jeszcze raz dziekuje

Gość buzzasss
chodziłam do solarium było nawet ok słonko ni nic nie pomaga ale zeby uzyskac fajny efekt do solarjum musze isc ok 20 razy po 10 minut a tym natryskiem jest szybko:) ale jeszcze mam czas to zobacze:)

jakbys sie tak opalala juz od maja to pewnie mialabys ladna opalenizne na dzien slubu. w google wszystkie strony mowia, ze nie wolno opalac natryskowo w miejscach z luszczyca.. wiec jezeli to sa same nogi to mozesz je ominac, ale jak masz gdzies jeszczze to nie wiem czy wogole kosmetyczka zgodzi sie takie cos wykonac.

Gość buzzasss
ok zobacze co z tego bendzie moze to solarjum bendzie lepszym rozwiazaniem bo po 1 zalecze troche a po 2 opalenizna duzej sie uczyma:)

Gość nie chce mi sie logować
a jak jest z odcieniem, mam bardzo jasną a wręcz bladą karnacje i boję się, że skóra będzie miała pomarańczowy odcień, jak cenowo z takim opalaniem?

Gość dobre++sobie++
jeżeli chcecie byc ładnie opalone tto polecam serię sopot Ziaji. jest mega super!! opalenizna jak z nad morza i do tego balsam tylko 10 zł!!! jestem bardzo mile zaskoczona tymi kosmetykami.

dla mnie ziaja jest za slaba. juz wole normalne samoopalacze. ale samoopalaczem pozstawisz smugi niestety, no chyba ze masz taka niewiarygodna wprawe. chociaz nie wiem czy mozna np. stsowac ta ziaje codziennie i zbudowac tak intensywna opalenizne jak po samoopalaczu?

Gość dobre++sobie++
no wiesz jak lubisz byc zjarana na skwarke to faktycznie moze byc słaba...ale dla normalnych ludzi to ziaja jest bardzo dobra, bo daje naturalny kolor a nie pomarańczowy......

Gość dobre++sobie++
nie codziennie bo bym była za mocno a nie chce lubie być brązowa a nie pomarańczowa. posmarowalam się odczekalam jakieś 3 minuty załozyłam piżame a teraz siedze normalnie w lózku, żadnych smug nie ma. rano tylkko trzeba się przemyc bo ten balsam śmierdzi

hej ;) ja dwa razy byłam i troche żałowałam bo wyglądałam jak spalona tipsiara, ale to i tak zdrowsze niż solarium...

na Twoim miejscu to spróbowałabym teraz takiego opalania-przynajmniej zobaczysz jak będziesz wyglądać i nie będzie niespodzianki na ślubie :-) ja byłam raz,na całe ciało,wyglądałam paskudnie,jakoś staro,chociaż mam ciemną karnację i wybrałam jaśniejszy odcień,schodziło nierówno i szybciej (ale w tym wypadku całe szczęście) niż mówiłą kosmetyczka