Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Jak zrobię prawko to już nie będę aż takim gównem

Polecane posty

Coraz lepiej idą mi jazdy, myślę że jeszcze wezmę sobie 4-5 jazd i będę mógł iść na egzamin. Już nie sprawia mi żadnego problemu łuk, górka i jazda po mieście :) Czasami instruktor czepi się że dziwnie skręcam w lewo (dziwnie kierownicą kręcę) ale poza tym wszystko jakoś idzie :) I mimo mojego skrajnie niskiego wzrostu jak dla kolesia (169 cm) jakoś sobie radzę. Oczywiście jak zdam prawko, będę mógł prowadzić TYLKO małe samochody dostosowane do mojego wzrostu i żaden Opel Omega czy Laguna nie wchodzą w grę, bo to duże samochody dla wysokich prawdziwych facetów. A i mam nadzieję że na egzaminie komputer wylosuje mi egzaminatora faceta, bo jak trafi się młoda ładna egzaminatorka to na bank obleje mnie za sam wzrost i wygląd :(

Gość kocichrupek24
Jaki Ty jesteś chłopie żałosny. Kiedy się czyta Twoje wywody to mam ochotę wystąpić do Ministerstwa Ochrony Środowiska o odstrzał. Robisz z siebie pępek świata i zawodzisz jak zwykła pipa. To że jesteś kurduplem nie znaczy, że nie możesz być facetem. Wybieraj - albo mówisz jak chłop, albo decydujesz się ostatecznie być dupą. A słyszałeś o tym, że Laguna ma regulowane fotele? I że czasem jeżdzą nimi kobiety, które mają 155 cm wzrostu?

Nie jestem facetem, prawdziwy facet powinien to minimum 170 cm mieć i ani cm więcej!! Jestem takim niby-facetem, chłopakiem i pzrez wzrost idzie mi gorzej z prawkiem ale tam radę :) Poza tym niska dziewczyna da radę, a niski koleś niekoniecznie!!

Gość jkfv dhdj;hbkv
nie rozumiem co ma wzrost do samochodu ??

Bo niskiemu poniżej 170 cm zrobienie prawka gorzej idzie po prostu. Poza tym jak zdaje u młodej ładnej egzaminatorki, to może się jej się nie spodobać że TAKI NISKI KOLEŚ będzie miał prawko i uważa że to nie dla niego, więc oblewa go za to :( A teraz masa młodych egzaminatorek po 20-tce w WORD-ach pracuje i to mnie przeraża. Jak mi się taka trafi na egzaminie to leżę choćby za sam wygląd i wzrost!!!

Gość jkfv dhdj;hbkv
ja mam 155 cm i jakoś nie miałam problemu ani ze zdaniem a teraz nie mam żadnych problemów z jeżdżeniem, a jakiegoś małego samochodu nie mam

bo 155 u kobiety to wzrost NORMALNY, a u faceta 169 cm to wzrost uniemożliwiający posiadanie laski i jazdę dużymi samochodami!!!!!

Gość jkfv dhdj;hbkv
miałeś dachowanie w inkubatorze ze takie brednie wypisujesz??

Gość kocichrupek24
Jestem bardzo wyrozumiały i życzliwy i nie czuję jakiejś specjalnej przewagi nad Tobą z powodu wzrostu, ale złości mnie to Twoje gadanie. Facetem się jest przez sposób bycia, zachowanie, pracowitość i silny charakter. A Ty biadolisz o tym swim wzroście. Choćbyś i miał 2 metry to zawsze będziesz pipką bo taki juz jesteś.

Gość przeciez to prowo ciemniaki
:D stare jak kafe o tym, że facet kurdupel z małymi stopami nie może mieć prawa jazdy :D nikt z IQ większym niż 20 nie wpadłby na coś takiego na serio :D

Gość kocichrupek24
Widzę, że jesteś zwykłym psycholem ze skłonnościami do ekshibicjonizmu. Lubisz się poniżać i być gnojony. Lecz się!!!!!!!!!

Gość to wejdź w google i przeszukaj
strone f.kafeteria.pl pod kątem tych małych stóp i 169 cm wzrostu. Znajdziesz setki tematów z kilku lat. To na 100% jeden prowokator. Tak jak masz takiego prawiczka bez wiary z f23

Budyniowy to taki krótki i cienki, taki że jak bym się kochał z laską co by była wysoka i miała duże stopy to by w ogóle nie było tarcia i nic by nie czuła!! :( Zresztą w dzisiejszych czasach to nawet i laski średniego wzrostu do 170 cm potrafią być chojnie obdarzone przez naturę i mają duże, szerokie pochwy!! Ale co się dziwić, w końcu u młodego faceta przeciętnie we wzwodzie to 20 cm i 6 cm średnicy grubości :( Tylko ja mały oczywiście muszę mieć małe wszystko :(

no tak, skoro taki jesteś mały i małego masz penisa to masz biedaku problem. Moze idź do psychologa? nauczy cie wiary w siebie.wmówisz sobie wtedy ze mały ptak i niski wzrost są git.

Tak, raz :) Kumpel załatwił mi laskę w zamian za zrobienie komputera. Oczywiście była niska, miała malutkie stopy i tym samym miała dość małą pochwę tak że mój 15 cm dał radę, ale na styk!! Pewnie że lepiej jak jest długi i gruby!!