Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik42525

Co myślicie o facecie

Polecane posty

Gość facecik42525

który w wieku 24 lat zarabia 2,5 tyś i dalej studiuje i mieszka z rodzicami. Nieudacznik czy normalny gość ? Pisze o sobie...

Gość tru$kawencjaa
a co to ze masz 24 latabznaczy ze masz sie wynosic z domu? wcale nie nigdzie tak nie jest napisane chyba lepiej pomieszkac z rodzicami i w miedzy czasie odkladac na wlasne mieszkanie niz pojsc na wynajem a potem mieli by nas wywalic badz nie bylo by kasy na oplacenie go...

Gość umyj kłaki
mam 26 lat i nie mam pracy nawet za 2 tysiace :(

Gość facecik42525
staram sie odkładać na mieszkanie, ale to chyba nierealne w 2,5 roku odłożyłem 40 tyś, a mieszkanie to minimum 170tyś, niestety nie mam dziewczyny :(

Gość tru$kawencjaa
dziewczyny tez miec nie musisz niema regol co kto w jakim wieku powinien jestes wolnym czlowiekiem mozesz robic co chces zniema nic dziwnego w tym ze pracujesz zarabiasz na siebie starasz sie odkladac zyjesz swoim zyciem i tak trzymaj:)

Gość facecik42525
moja rodzina wywiera na mnie presje z powodu braku dziewczyny, źle sie z tym zaczynam czuć, a brzydki nie jestem, poprostu mam uraz po nieudanym związku, zresztą jestem nieśmiały.

Gość tru$kawencjaa
ale to nie rodzina bedzie chodzila z twoja partnerka tylko ty wiec najwiecej do gadania masz Ty bo po co tobie dziewczyna z ktora bediesz na sile lub z przymusu sam musisz czuc ze chcesz miec kogos i ze chcesz z tym kims byc wiec poczekaj wszystko z czasem:)

Gość facecik42525
no problem w tym, że chciałbym z kimś być, ale marze o kimś idealnym, a wiem, że to nierealne :( dzięki za dyskusje :)

Gość tru$kawencjaa
spokojnie znajdziesz:)ja tez dlugo czekalam :)