Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1

TEKST od mezczyzny do przetlumaczenia -dla mezczyzn

Polecane posty

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1

Co wedliug SWas oznacza tekst od mezczyzny w strone kobity ( z ktora kiedys byl): 'Nie potrafie byc kolega dla kogos z kim mnie kiedys cos laczylo" ?????????

Gość ze chce seksu a jak nie dasz
to spadaj

Gość że nie potrafi być kolegą dla
kogoś z kim kiedyś go coś łączylo.

Gość ...Hmmmmmmmm...
Dla mnie to oznacza tyle, ze chce sobie pobzykac. Mnie rowniez uklady kolezenskie nie interesuja. Baby sa do pukania, a nie kolegowania!

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
Chodzi o to, ze ja chcialam abysmy byli kolegami, on natomiast wyslal mi taki tekst. (ma dziewczyne)

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
czochram bobra

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
z wrażenia podtarłam sie palcem

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
Ale podszyw..wow ale wysililes sie.. Sprawa wyglada tak: bylismy kiedys ze soba, potem zerwalismy, potem nie mielismy kontaktu, potem kontakt zostal nawizany bo sie przypadkiem zobaczylismy na ulicy (kawa ) , on ma dziewczyne, ja mam chlopaka, ale chce sie z nim kumplowac- rozmawiac itd.On natomiast poslal mi taki tekst.

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
zapomniałąm dodać że on jest nigeryjczykiem i mieszka w Arabii Saudyjskiej, w dodatku ma dużogo pytona, lubi se go zamoczyć

Gość jeperdole dziewczyno
facet po prostu nie uznaje "przyjaźni" z ex, ja też nie uznaję, no bo jaki to ma sens?

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
No ale dlaczego nie uznaje przyjazni z ex? Bo co?

Gość też nie rozumiem po co
to znaczy, ze on nie chce się z tobą kumplowac

Gość TH is IT CK
Nie chce Cie widzicieć i nie móc peścić

Gość kiok
nie ma ochoty po prostu miec z toba kontaktu, nie odczuwa takiej potrzeby, rozumiesz?:O

.. bo ma dziewczyne i nie chce zeby tamta sie czula zagrozona albo sama sie spotykala ze swoimi exami. jakbysmy sie wszyscy mieli spotykac z naszymi eksami to bylby jeden wielki burdel. chcialabys zeby twoj facet spotykal sie ze swoja ex? nie sadze...

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
Myslalam ze znajde tu jakies podpowiedzi a znalazlam stek bzur. Nie nie rozumiem. Rok mielismy pelen kontakt a miesiac temu ucichlo i nagle taki tekst ze nie umie byc moim kolega. My juz mielismy kontakt! to nie chodzi o to ze ja nagabywalam go, rok czasu bylismy w kontakcie !!!!!!!!!!

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
Tylko pytanie, dlaczego przez rok kolega mogl byc. Pisal, dzwonil. A teraz nagle cos takiego: nie bedzi ejuz spotkania, i nie umiem byc twoim kolega. ?????????

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
z laska jest 3 lata. spotkalismy sie przypadkiem rok temu, do dzis byly telefony, sms fakt sporadyczne ale byly. A dzis ni z gruchy ni z pietruchy: NIE UMIEM BYC TWOIM KOLEGA. ja nie chce z nim byc. sama on 3 lat tworze zwiazek. Były jest dusza towarzystwa, fajnie sie mi z nim rozmawia, nic do niego nie czuje. Zalezalo mi abysmy tymi kumplami byli. a tu...

Gość eeeeeeeenergia--25lata
czytaj to tak: Nie potrafie być tylko kolega dla kobiety która kiedys bzykałem a teraz nie moge,bo aktualnie mam dziewczyne.

Gość eeeeeeeenergia--25lata
....sktualnie mam dziewczyne które nie zamierzam zdradzac, a kontakty z była (kolezeskie) to ryzyko zdrady,czyli sex.

Gość ale ty masz problem
sama chcesz pewnie z nim być bo po co innego chcesz na siłę trzymać padniętą znajomość:O przyznaj się i to jakiś cholernie stary ex jak 3 lata ma dziewczynę? kiedy się z nim spotykałaś jak rok był "kolegą" czy tylko mi to wygląda na to, że ON MIAŁ DZIEWCZYNĘ 3 lata z autorką się spotykał na boku przez 2, rzucił ja rok temu a teraz jak zobaczył że z kochanki nici to ją pogonił w cholerę... a ta płacze ?

Gość WAZNE!!!!!!!!!!1
Ona o niczym nie wie. Tak przynajmniej on mi mowil. Z reszta o czym tu mowic jak spotykalismy sie raz na miesiac na kawe? :/ Bardziej przychylalabym sie ku stwierdzeniu o tym sexie.. bo fakt faktem w lozku bylo nam swietnie. Ale z przyczyn roznych musielismy sie rozstac. Teraz tworze udany zwiazek, moj kochany pozwala mi miec kolegow bo ma do mnie zaufanie ( i slusznie). Po prostu zal mi stracenia fajnej znajomosci bo bardzo go lubie :( I nie rozumiem dlaczego tym kolega nie umie byc, skoro przez rok kolega byl i jakos umial...

hehe no to skoro ona nie wie to jeszcze gorzej. facet sie boi ze sie dowie i ja straci. a ja mam wrazenie ze ty pewnie tam go mocno naciskalas na te spotkania a w koncu ci powiedzial ze sie nie czuje komfortowo. nie sa warte po prostu burzenia swojego zwiazku. niektorzy nie potrafia odmawiac bo sa zbyt mili.

Gość to facet powinien
przestać ufać bo jak baba tak chce się z innym widywać to jasne jest, że gdyby on zrobił krok to by było łóżko :O 🖐️