Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelllo

Jutro sie osmiesze, trzymajcie kciuki

Polecane posty

Gość diabelllo
matko moja ale ze mnie CIPA, jestem zalosna, az smiac mi sie chce, pomomi tego ze jestem odwazna w zyciu przy nim staje sie tchórzem nr1! po dzisiejszym dniu uwaza mnie za jakas dziwaczke, ale spieprzylam sprawe...

Gość diabelllo
bo dzis po prostu pokazalam jaka zalosna moge byc, nie potrafie przy nim byc soba, chce zrobic dobre wrazenie a wychodzi jak najgorzej, ehh musze go wymazac z mojego srducha ;)

Gość kfsdo nvcr
Co zrobiłaś?

Gość o dzizas
no nie, nie, nie... to równiez i dla mnie zła wrózba !!

Gość diabelllo
dlaczego dla ciebie? nie kazdy jest tak popieprzony jak ja ;) uzywajac prostych slow chcialam cokolwiek powiedziec, nie wydusilam nic, zdobylam tylko jego nr, pod pretekstem projektu, ale co z tego jak nawet nie napisze do niego w sprawach prywatnych...

Gość diabelllo
ahahah :D no to jest nas wiecej, nie chce mi sie czytac calego topicu ale mam nadzieje ze autorce jakos poszlo :D

Gość diabelllo
stwerdzam ze kobiety nie potrafia podrywac ( w wiekszosci) a te ktore potrafia to szczesciary :D

Gość tam taram ta
oj umieją, umieją... ale kobiety podrywają tak, że to faceci myślą, że je podrywają ;) Autorko, moim zdaniem masz jeszcze szanse tylko trzeba to teraz dobrze rozegrac.

Gość S. O. S.
zróbmy to wreszcie ! :P

Gość diabelllo
tzn nie w sensie ze podrywac jako podrywac bo to idziie mi dobrze a le nie w kazdych waruknach, np w tych idzie mi tragicznie :D

Gość Nie ty 1 i nie ostatnia...
Nie martw się, ja też się w poniedziałek ośmiesze, co prawda u mnie nie chodzi o miłość ale także związane jest to z kontaktami towarzyskimi.