Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarakiwinska

SEKS ZE STARSZYM I JEGO NAWYKI? PODZIELCIE SIE DOSWIADCZENIEM

Polecane posty

Spytam na osobnym temacie jeszcze o to : mam pytanie do dziewczyn: mam 17 lat a mezczyzna z ktorym sie spotykam 36 lat i mam takie sytuacje ze rozmawiamy ,ogladamy TV i w pewnym momencie on kladzie sie na plecach i lekko rozchyla nogi- ja juz wiem wtedy czego on oczekuje i co powinnam zrobic- on nic nie mowi-czeka...dopiero gdy ja dlugo nie reaguje to mowi mi przypomina co powinnam zrobic..ale wiem ze to go drazni dlatego staram sie nie dopuszczac takich sytuacji..cale te moje relacje z nim nie sa ani wulgarne ani przepelnione agresja- on szanuje mnie, jedynie co to jest stanowczy..nie mam porownania bo mialam przed nim tylko jedego chlopaka- czy Wy tez tak odgadujecie gesty mezczyzn? czy gdy mezczyzna mowi do kobiety: rozbierz sie. to znaczy ze jej nie szanuje?? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość matthew20
dziwne... nie wypowiadam się.

Gość znow ta prowokacjai :/

tak wiesz każda szanująca sie kobieta obciąga gdy tylko facet kiwnie palcem :D to ty tego nie znasz? to są podstawy moja droga! :D śpij dziecinko

a dlaczego w tym "związku" tylko on myśli? DZIEWCZYNO pomyśl o sobie i UCIEKAJ od frajera! kobieta ma być królewną - jedyną i ukochaną, a ty jesteś dla niego tanią dz.iwką :(

bo mężczyzna szanuje to na co czekał o czym marzył kochał i potem dopiero zdobył. a coś co ma od razu to nie to samo

straciłaś z nim dziewictwo? wiesz co największy gnój o jakim słyszałam.... skończ to już DZIŚ !!!

FUCK!!! ucieeeeeeeeeekaaaaaaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brak jego da Ci prawdziwe szczęście - UWIERZ

Czytałam tu juz jakis twoj topik. Masakra, ze faceci tacy sa. Totalnie przegiał, ja bym mu przyłożyła albo wpadła w histerie. Podziwiam cie, ze byłas tak opanowana. Lubie na pieska i draznienie punktu "gie" palcami. Lubie jak mi przy "piesku" piersi podskakuja, i pupa tez. I jak facet mnie trzyma wtedy w talii. Uwazam, ze powinnas uswiadomic wszystkich znajomych kim on jest i jak sie wobec ciebie zachował. Powodzenia!

Gość kuh7ygvgc
tragedia. ale teraz kobiety takie są. faceci także. to właśnie wina kobiet, że teraz mężczyźni szukają dziwek a nie partnerek bo im na to pozwoliły.