Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eja:)

hej mam problem

Polecane posty

od czerwca spotykam sie z bardzo fajnym kolesiem a od sierpnia jestesmy razem...... wszystko jest ok ale on ma dziecko mieszka z matka jego dziecka chodz chce zeby sie wyprowadzila nawet sam spi w kuchni ...... wszystko bylo by ok jak by ona nie odpier.... ciagle wypisuje mu sms z grozbami ona poprostu ma adhd chyba ....w domu ciepie czym popadnie hmmm a jeszcze jak by bylo tego malo to nie jest wogole zameldowana na mieszkaniu bo mieszka moj chlopak w domu rodzinnym z tata ,,,, jego tata nie wyzuci malego i dlatego jej tez nie...... sama kurw sie a mu nie pozwoli ulozyc sobie zycia.... pije csaly czas ta laska naserio nie wiem co mam zrobic bo mi strasznie zalezy na tym chlopaku..... pomocy.....

Gość w kropce jestem.....
ona wie o tobie?? i czy ty bylas u niego w domu, mialas przyjemnosc ja poznac ze piszesz jak ona sie zachowuje?

Gość k-sia
Nie. Autorka pewnie wszystkiego dowiedziała się od tego gościa. :D :D :D Nie tylko mu uwierzyła, ale przejęła się bardzo :D :D najlepiej idź do tej kobiety, wyrzuć ją z domu razem z dzieckiem. Ale ni zdziw się, gdy zastaniesz sielankowy obrazek: twój ukochany, jego ojciec, kobieta i dziecko - razem, uśmiechnięci, np. w czasie obiadu...

wcisnie jej kit ze to pozory dla dziecka:D

on,jego dziecko i ona -mnie się to nie uśmiecha ;) On coś powinen robić a nie Ty,mu moze to pasuje,a z niego niezły dzieciorób :P

tak znam ja bardzo dobrze i nie sluchalam innych dopuki sie nie przekonalam jaka jest..... poprostu chodzi o to ze sama sie pusz.... a mu nie pozwala miec innej..... nie sa ze zoba juz ponad rok a wczesniej byli 8 lat ..... mial juz dosyc jej i odszedl od niej.... ale ona mu siedzi na glowie lank.... jest dobrym ojcem w porownaniu do niej.... znam cala sytulacje i nie od niego wiem jaka jest.... tak tak bylam u nich w domu .....

jeszcze do domu tam chodzisz???? oj ty to masz tupet....:O i po 20 lat chyba........:O

wiem moze to tak wyglada ale jest calkiem inaczej znam cala sytulacje i wiem jak jest ....

nie zawsze jest tak ze koles jest winny..... w tej sytulacji to ona winne posiada.... kazdy to wie ... ma opinie.... itp...moj chlopak nie zaluje dziecka bo je bardzo kocha i dba o nie chodz ona go buntuje.... a popierwsze jak ja z nim nie bylam to tak samo bylo miedzy nimi ... a jak nie ja to bd inna bo on nie chce z nia byc i nigdy nie bd bo z ta dziolcha nie da sie normalnie.... sama bym z nim nie bylam jak by to bya porzadna laska a on by byl chu...je...m . bo tego nie popieram... ale to jest wyjatkowa sytulacja.... caly czas najebana lazi cpa itp..... kiedys nawet na sie go pociola nozem... i juz odp na pytanie wiem to nie zbajek jego ino z filmiku.....