Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trageeeedia

Problem z odkurzaczem....

Polecane posty

Gość trageeeedia

A mianowicie, mam problem jakby to powiedzieć z "odkurzaczem". Proszę nie śmiejcie się z tego, dla mnie to poważny problem. Wygląda to tak: znajomy polecił mi "masturbacje" po przez odkurzacz. Wydaje się to śmieszne - wiem. Postanowiłem tego spróbować, a mianowicie przebiegało to tak: "wkładam mój interes do rury" i włączam odkurzacz na tak średnie zasysanie, wszystko elegancko zrobiłem jak w/w. Okazało się, że "ptaszek zaklinował się w kleszczach" z nerwów, zacząłem szarpać nim. A żeby go wyciągnąć, udało się na szczęście, lecz jest cały poraniony, krwawi i jest opuchnięty - a nie mówię jaki to ból. W tym przypadku, nie mam pojęcie co z tym zrobić... Jest ktokolwiek, kto może pomóc? Bardzo proszę....

Gość czesiekzklanu
udaj sie do ornitologa, niech zbada ptaka.

Gość trageeeedia
ale mi wstyd, iść powiedzieć o tym...

Gość Caster
niezły z ciebie dewiant! no kurwa ja takich pomysłów nie miałem nigdy :-( A tak serio to jak ci się poranił to jakąś maść z antybiotykiem sobie zastosuj bo ci odpadnie! i już nigdy nie poruchasz. odkurzacz, a to dobre...

Gość trageeeedia
Jeszcze jakies pomysły? :(

Gość gwwwwwwww
dobrze, że nie użyłeś maszynki do mielenia mięsa, bo pewnie też byłoby zaj.e.biście

Gość Caster
ania tarocista szmacistka! przez taki wynalazek jak ty to mi sie małżeństwo posypało bo wrózka głupot nagadała mojej zonie i tamta poszła do gacha! WIEDŹMY NA STOS!!!