Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzaca doswiadczajaca

sponsor..szukam

Polecane posty

szukam pracy juz 2 miesiac, wydalam juz wszystkie oszczednosci, nie napisze ile bo az wstyd,tym bardziej ze to byly zl przeliczone nas euro...ale za cos zyc musialam, nie mam praktycznie co jesc jestem przerazona. szukam sponsora, ale neiw iem czy sie doszukam bo mieszkam w holandii...a moze video czat?> jest tu ktos kto sie na tym zna? jestem wyksztalcona, atrakcyjna 25 latka znam perfekt angielski...

up

szukam sponsora ktory zasponsoruje mi przeszczep mózgu

mozgu ewentualnie watroby bo ostatnio cos czesto popijam

tak podszywie mozgu przeszczep...

z tej sytuacji o wiele lepszym rozwiązaniem jest video czat bo przynajmniej nikt nie zniszczy ciebie pod względem fizycznym

przed ruchaniem prosze tez o platyke pochwy poniewaz mam ja troche za szeroka

Gość parkingowy Zenon
co za nick ....:o

dzieki leviatan za dobra rade:) tak bym wolala. nie mam pojecia co robic nie rozpisywalam sie za bardzo odnosnie mojej sytuacji, pwoiem tylko ze jest tragicznie, do tego stopnia ze jem suchy chleb...poqiem tez wyprzedzajac pytania ze do pl wrocic nie moge, nie mam rodziny, niczego nie mam

Gość matyna gotuj pierogi!!!
kobieto idz myc gary w knajpie a nie puszczać się.... eh ja too kombinuje jak wyjechac a ta ma wszystko na tacy i jojcy bo do fizycznej pracy się jej nie chce.. no chyba że jesteś wielmożną Panią i boisz się ze korona ci z głowy spadnie jak wezmiesz szmate do ręki

Gość nie wieemm ale nie chce
Leviatan dobry doradca, boi sie że mu konkurencje zrobisz bo ona daje pipy na centralnym

wsadzam sobie cala piesc w tylek,chcecie popatrzec?

:) nawrzucajcie mi jeszcze, ulzyjcie sobie:):) co do garow-PRZESZLASM CALE MIASTO, WSZYTSKIE KNAJPY NIC JEDNO WIELKIE GOOOOOOOOOWNO!!!! myslisz ze tak z mety zdecydowalabym sie na takie kurestwo???? nie wstydze sie pracy, przez cale studia sprzatalam chaty za granica, tu siedze ktorys miesiac i czasem wpadnie mi ktos do sprzatania, ale na krotko, teraz mam 2 stale domy smiech na sali za to moge sobie paste do butow kupic. jezeli czegos nie zrobie to po prostu zejde z glodu. bylam we wszytskich agencjach pracy-----zero, nie znam ich jezyka wiec nie moge na nic liczyc, nawet aang perfekt nie wystarcza jezeli macie jakies inne pomysly niz wyzej wymienione chetnie skorzystam!!!!!!!!!!

siedze całymi dnami na necie i widziałam mnustwo ogłoszeń (z holandii równiez) o prace w knajpie jako kelnerka. Tam żadnej filozofii nie trzeba i jeszcze napiwki są dla ciebie. A i jeszcze knajpa daje jeden posiłek w ciągu dnia pracy (przynajmniej tam gdzie ja pracowałam a pracowałam w 3 knajpach) zdradze mały sekret: im bardziej zgrywasz słodka idiotke tym wyższy napiwek :) hehehhe. no chyba ze koniecznie chcesz się puszczać to poszukaj na necie ogłoszeń. Pełna tego. Są prywatne i z agencji... ale to juz twoja sprawa czy chcesz się kurwic czy nornalnie żyć.

to zmień miasto. jak nie masz na wynajem to poszukaj pracy w hotelu z wyżywieniem i zamieszkaniem. Posiedzisz chwilke, odbijesz się od dna i w mędzy czasie poszukasz normalnej pracy w innym mieście.

matyna nie mam szans na kelnerke, nie rozumiesz tego?? nie mam szans nawet na zatrudnienie jako sprzataczka w agencji bo nie znam jezyka, bylam juz wszedzie, pytalam, szukalam, dzien w dzien

tak...tyle ze ja nawet na bilet nie mam. mam niezaplacone rachunki i 10 eru w kieszeni. jestem w ciemnej dupie

kobieto ja ty w polsce widze ogłoszenia z holandi gdzie niewymagany jest język. Rozumiem ze to inaczej wygląda z mojej perspektywy ale uwież mi że możesz robic coś więcej niz wywijać tyłkiem za kase.

arnhem, moglabym dojezdzac tez do nijmegen, den bosh

matyna, te strony znam, sa wylacznie dla facetow prace wymienione

nawet do nigerii dojade jak beda mi dobrze placic za dymanko ,tylko to watpliwe bo mam 100kg nadwagi i moge tylko po bozemu

matyna!!!!! dzieki!!!!!! tyle razy przegladalam i nie widizlam tego typu ogloszen, dzieki wielkie, zadzwonie do nich

http://www.pracaholandia.com/oferty-pracy,35,3,0 szukaj co cię interesuje bo ja tylko strony wżycam. I to pierwsze lepsze jakie mi w google wyskoczą w chaśle "praca w holandii" ty mozesz wpisac w swoja wyszukiwarke po angielsku i na pewno dużo ci stron wyskoczy

o zajebiscie numer chyba nie ten, "niet in gebruik" ale ok wysle im cv

martynko a cos o ekskluzywnych prostytutkach? myslisz ze bede z mopem latac :O

Gość kiok
bez sensu, skoro nie znasz niderlandzkiego, to po kiego grzyba siedzisz w holandii?:O:O Dlaczego nie pojedziesz do UK, skoro znasz niby perfekt angielski (choc szczerze w to watpie). Tam znajdziesz prace w pare dni, ale nie, lepiej sie kurwic:O