Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny temat

skad firmy sprzedające naturalne włosy do przedlużania je biorą?? :O:O

Polecane posty

Gość dziwny temat

jak w temacie.. a dokładniej chodzi mi o to skad biora takie ilości włosów naturalnych, przecież ludzie zamawiaja po 10 kompletów razy 20 pasemek na allegro to jakies 5 głów ogolonych do łysa :X i skąd biorą takie ilosci? tyle ludzi traci włosy... jak to przebiega? może one nie są 100% naturalne? alez kolei na takie wyglądają bo sprawdzałam :X a może je hodują :D? w szklarni np :X?

Gość g8h2d7
może z nieboszczyków

Gość fafik dominisi
wyłapują je w oczyszczalni ścieków:classic_cool:

Gość ja zawsze o tym marzyłam
niektórzy sprzedają swoje włosy. powaga, można na tym nieźle zarobić

Gość lopae
z tymi nieboszczykami to też prawda. niestety tak

Gość maja układy w prosektoriach
każdy to wie :classic_cool:

Gość gert stulejson
niektóre, szczególnie te teatralne są pochodzenia zwierzęcego a tak to od ludzi. bardzo często z azji. niektórzy specjalnie hodują długie włosy żeby potem je sprzedać i tak cały czas.

Gość Damianek Kasi
a czy włosy z okolic odbytu też można sprzedać?

Gość dziwny temat
no wiem.. ze niektore dziewcyny obcinaja wlosy do pasa i je sprzedaja ale ile takich dziewczyn by trzebabylo zeby zaspokoic potrzeby wszystkich klientow..? dotyczace wlosow oczywiscie :P przeciez oni na magazynach maja tego w ciul a raczej malo jest ludzi z wlosami do pasa ktorzy chca je sprzedac :D mysle ze z nieboszczykow to mogloby byc mozliwe a fuj..... :X:/

Gość missagent*
jest filmik na youtube... O kobietach w indii,które obcinają swoje włosy

jezu czy wy we wszystkim musicie sensacji szukać? widac od cholery ludzi włosy sprzedaja skoro jest na mieście tyle punktów skupujących włosy-prawie każdy fryzjer i na pewno każda perukarnia

Gość dziwny temat
mialam stycznosc z przedluzanymi wlosami nie raz... ale zawsze sie zatanawialam czyje to wlosy i skad one sa :X niektore byly w dotyku delikatne jak swoje wlasne a niektore takie suche sztywne doslownie jak u konia :X a jesli chdozi o wlosy z odbytu jak ktos wyzej napisal to raczej nie ten temat :P

Gość dziwny temat
artefakt diabła nie nie szukamy sensacji poprostu ciekawi mnie to ile ludzi musialo pozbyc sie wlosow zeby zrobic jedna peruke :P a jesli nie ludzi to czegos innego :P a sprzedawcy wciskaja nam kit ze to prawdziwe wlosy :X

Gość dziwny temat
mozliwe ze wciskaja przepraszam pomylka

Gość missagent*
oni te włosy związują, są do specjalnej hali wysyłane w której włosy są obrabiane. Najpierw są prane w takich specjalnych pralkach, później suszą, farbują, podcinają,na końcu znowu myją...

wyszła cała peruka? i mało za to dostałaś? to ktoś Cie nieźle nabił w butelke. moja koleżanka sprzedała włosy i fajnie zarobiła, co prawda miała śliczne, grube włosy

Gość czerwona szpileczka
Ehh, jakos niedobrze mi sie robi jak to czytam. Jak to tak mozna w cudzych wlosach chodzic.Wolalabym chyba lysa byc.

naturalne peruki sa mega drogie. dziewczyny tez doczepiają sobie włosy, co też uważam za dość dziwne ;)

nikt mnie nie nabił w butelke,takie sa realia. kilogram włosów kosztuje 1 tys zł. tyle weź sie zastanów ile trzeba mieć tych włosów żeby wyszedł kilogram...

Gość cvbn
artefakt dobrze mowi, ama iala propozycje, to nie sa takie kokosy. ale watpie,ze te wlosy,ktore kupujecie sa naturalne, bo najwyczajniej w siwecie by nie wystarczylo. moze w paemku pare klakow naturalnych sie znajdzie, ale pewnie nie wszystkie.

Gość cvbn
Ehh, jakos niedobrze mi sie robi jak to czytam. Jak to tak mozna w cudzych wlosach chodzic.Wolalabym chyba lysa byc. dokladnie, 100 razy wolalabym cos sztucznego, niz czesc kogos. nie wiem, o co sie tak zabijac

Gość wloski wloski
ale wiadomo ze te wszystkie gwiazdeczki wola naturalne wlosy je to lancuje :D ze drogie itd... no wiadomo ze lepiej to wyglada niz wlosy syntetyczne jak u lalki barbie :X ale kosztuje pewnie niesle.. kolznka sciela wlosy miala dosyc mocno z alopatki do pasa jakies 42 cm sprzedala za marne 150zl ale zawsze cos.. potrzebna byla jej kasa :D a oni je pewnie sprzedali za 500 zlalbo peruke zrobili :D za tysiaka :D w sumie jakbym byla lysa to postawilabym jednak na naturalna peruke.. jakos nie brzydzi mnie to.. poporstu nie mysle o tym ze to czyjes wlosy byly prane tyle to przeszlo zabiegow chemicznych ze wszytko z bylego wlasciceial wytrawilo :D