Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwiodewmodewd

mój facet szuka zaczepki

Polecane posty

Gość dwiodewmodewd

wysłałam mu np smsa ,, jak będziesz we wrocławiu to daj znać" , a on na to ,, a co masz coś do ukrycia?" ja mu odpisałam ,, nie mam nic tyko pytam" ,a on ,, już swoje wiem pewnie gumki musisz z kosza wyrzucić" .. Już nie mam sily do niego ciagle szuka takich zaczepek

a swoje wyrzuty sumienia probuje przelozyc na twoje poczucie winy ....atakuje cie z powodu wyrzutow sumienia bo pewnie byl nie w porzadku wobec ciebie ..zazwyczaj tak sie zaczyna ...facet zdradza pozniej nagle zuwazasz ze cos sie zmienia ze on sie z mienia myslisz ze on z milosci i zazdrosci o ciebie takie zaczepki ci funduje a nic bardziej mylnego.....sprawdz dokladnie kolezke bo jak nic smierdzi mi tu kretactwem i falszerstwem .... typowe zwalanie winy na bogu ducha winna steskniona dziewczyne ....

sprawdz dokladnie kolezke bo jak nic smierdzi mi tu kretactwem i falszerstwem " pewnie ma nokje

atakuje ciebie bo boi sie o wlasna dooope cos naskrobal a teraz robi w gacie ze byc moze cos podejrzewasz i sprawdzasz go ....hehehhe....oj jak ja juz sie na nich poznalam ..ich miny zachowanie ....przebieglosc.... czytalyscie kiedys dziewczynki o psychopatach ??? to nikt inny jak slodziutki koles niczym pajak wabi latami swoja ofiare w pajeczyne .a jak juz zdoobedzie to juz nie jest taki slodki ....

Wspolczuje,ze musisz z takim facetem wytrzymywac :-0 Jak ktos szuka zaczepki to najlepszy sposob: zmiana tematu albo nieodezwanie sie.

nie rozumiem ,czy cos nie tak napisalam ????" - nie przejmuj sie, to nie boli 🖐️ :)

Gość dwiodewmodewd
nie sądzę szczerze mówiąc żeby mnie zdradzal.. ale to jest zazdrość chorobliwa o mnie już od pewnego czasu. nawet smsa nie mogę pisać bo sie pyta do kogo od razu.. jak ktoś zacmoka za mna tak samo.. I te ciagle zaczepki .. Mówiłam mu ,ze jak chce się rozstać to ok

Gość dwiodewmodewd
czasem dzień miło się zaczyna ,a on już ma zaczepki jakieś żeby go zepsuć

Gość dwiodewmodewd
teraz mi napisal ,, czuje ,ze coś kombinujesz.. pokój posprzatany?" tak jakby na jego wyjazd mial być poprzątany ... żenada. co byscie odpisaly?

Gość dwiodewmodewd
up

Gość taka jedna niesmiala
ze robisz pass.Szkoda Ci czasu i energii na odpor zlosliwosci i glupich,bezzasadnych poderzen.