Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważniara83

Kochanek mnie porzucił...nie daje rady. poradźcie coś PROSZE

Polecane posty

Gość odpusc go sobie kobieto
i znajdz sobie faceta w odpowiednim wieku, a nie dziadka niemalze do tego zonatego... zal.com

Gość a nie boisz sie
ze nawet jak bedziecie kiedys razem to Ciebie też bedzie zdradzał? skoro tę żonę potrafi, to następną też... facet myśli fiutem, jak ktoś już pisał

Gość wstretna baba
mnie facet zdradził raz, drugi, a potem ja mu podziękowałam bo zdradziłby i trzeci. Dla mnie ten dziadek to nie materiał na faceta. Daj sobie dziewczyno spokój, znajdź młlodszego

Gość gość
Hjb

Gość gość
Hej ja tez miałem kochanke i tesknie zania bardzo mysle oniej juz sie 3 tygodnie nie odzywa dałem jej spokuj ja tesknie za nia brakuje mi jej głosu rozmów jej dotyku jej usmiechu

Gość gość
bardzo inteligenty facet. p*****ał a potem grzecznie przeprosił że mimo tego że chce już ****ać nie może bo ma żonę :)

Gość gość
Rozstałam się z miłością mojego życia po 7 latach….. Czułam się tak tragicznie że jest to wręcz nie do opisania… trzeba to przeżyć… Koleżanka dała mi namiary na pewnego rytualistę (strona o ile pamiętam to http://urok-milosny.pl) nigdy nie wierzyłam w magię, ale byłam zdesperowana i postanowiłam spróbować. I jak się okazało było warto. Wrócił do mnie po 6 tygodniach od zamówienia uroku. Teraz znowu czuję szczęście.