Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badanieopinipublicznej

Wysłałem 100 wiadomości do kobiet na sympatii - przeprowadzam statystyki

Polecane posty

To taki test z mojej strony. Ja mam normalny profil z normalnym zdjęciem. Postanowiłem wysłać równo 100 wiadomości do różnych kobiet. Zobaczę ile kobiet odpisze , ile puści oczko itd. W mailu umieściłem swój adres email , bo zdaję sobie sprawę , że pewnie nikt nie wykupuje abonamentu na tym dennym portalu. Mam tylko jedno zdjęcie , bo nie mam zamiaru się lansować...i jeszcze jedno wyglądam normalnie. Myslicie , że któraś odpisze ?

Gość akukaracczaa
Też jestem ciekawa :)

Gość mikavi
a po co to robisz?sprawdzasz swoje powodzenie?czy moze nie masz swojego zycia i tak chcesz kogos poznac?

Myslę , że to także jeden ze sposobów na poznanie kobiet. Tak samo dobry jak w realu...ale mogę się mylić. Dlatego chcę sprawdzić i wyciągnąć wnioski.

Gość ZnamTEmatDoskonale
Robilem bardzo podobne akcje przez rok dosłownie, tylko na innym portalu.. a mianowicie Nasza-Klasa przez rok wysłałem pewnie z 2 tysiące wiadomości... średnio odpisywała jedna na 10 wiadomosci.. z jedną na 100 wiadomosci przechodziłem na gg a z jedną na 10 gg kroiło się coś wiekszego tak mniej więcej... hmm mój bilans przez ten rok w poznawaniu kobiet przez nk? -z jedną po 2 miesiacach pisania, spotkałem się odrazu w hotelu i spędzilismy dwie CUDOWNE noce -spotkanie na piwko.. po spotkaniu mnie olała :) - związek przez 4 miesiace, było cudownie.. a rzuciła mnie całkiem niedawno, poniewaz poznała kogoś nowego tak czy tak, zarywanie przez intenret daje efekty ale trzeba byc naprawde cierpliwym i wkladac w to duzo czasu... wiem jedno, te kobiety z ktorymi spalam, w zyciu bym ich nie poderwaał w realu, a internet mi własnie dał tą opcje, ze potrafilem je podkrecic przez net i potem juz czysto spotkalismy sie na nocke

Gość sympatyczny69
"wiem jedno, te kobiety z ktorymi spalam, w zyciu bym ich nie poderwaał w realu, a internet mi własnie dał tą opcje, ze potrafilem je podkrecic przez net i potem juz czysto spotkalismy sie na nocke" spAłam czy spałem?

Gość to jest najlepszy sposob
na to by sie przekonac czy jestes atrakcyjny. Autorze zrobilem podobnie ale do 50 kobiet, zero odzewu bylo :)

Gość sympatyczny69
zero odzewu, więc skąd ten uśmiech na końcu wypowiedzi? to chyba smutne

Gość i co mam sie z tego
powodu smucic? no daj spokoj

Gość sympatyczny69
czyli jest to ci obojętne, że nie masz powodzenia?

Gość a mam inne wyjscie?
bo jesli wyjsciem jest by sie przerabiac swoj styl na kogos kim jestem to tak jest mi to obojetne

Gość wódz dzielnych małp
przyjęło się nazywać internet światem wirtualnym, sztucznym a przecież to czy on jest sztuczny, czy nie zależy od tego jak z internetu korzystamy jeśli ktoś zrzędzi na kafeterii przez całe lata to żyje w świecie sztucznym ale gdy ktoś po prostu używa netu do nawiązania takich czy innych znajomości, które realizuje w tzw: realu no to w czym problem? jest więcej osób, które nie mają okazji by znaleźć kogoś dla siebie, niż się wam wydaje

Gość sympatyczny69
w życiu jak w kartach, albo masz pokera na wyjściu albo nie chyba, że możesz jeszcze dobrać jakąś kartę

Gość no dokladnie sympatyczny
wiec co mozna zrobic? nic nikt nie mowil ze zycie jest latwe

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmg
ale chce mi sie ruchac moją była ehhh :(

nie męcz się chłopaczku statystyka jest taka: co dziesiąta to kurwa jawna, co dziesiąta to cichodajka, co dziesiata chce ale boi się przyznać, co dziesiąta powie że nie chce ale aż ją skręca żeby dać co dziesiąta to dziewica i rejestruje się żeby stracić cnotę co dziesiąta leci na kasę i jest skłonna dawać dupy za stabilizację finansową co dziesiąta boi się zostać sama i boi się że bnie będzie miała komu dawać co dziesiąta chce zdradzć swojego faceta co dziesiąta jest na końcu wieku produkcyjnego i szuka odpowiedniego dawcy nasienia co dziesiąta chce ci dać za darmo i bez zobowiazań bo to lubi 100% chce się rżnąć

Gość sympatyczny69
"badanieopinipublicznej To taki test z mojej strony. Ja mam normalny profil z normalnym zdjęciem. Postanowiłem wysłać równo 100 wiadomości do różnych kobiet. Zobaczę ile kobiet odpisze , ile puści oczko itd. W mailu umieściłem swój adres email , bo zdaję sobie sprawę , że pewnie nikt nie wykupuje abonamentu na tym dennym portalu. Mam tylko jedno zdjęcie , bo nie mam zamiaru się lansować...i jeszcze jedno wyglądam normalnie. Myslicie , że któraś odpisze ?" ale w mailu napisałeś coś więcej niż tylko adres mailowy?

Witam Napiszę tak. Jestem bardzo pozytywnie zdziwiony. Dodam tylko , że pisałem do kobiet które podobały mi się i miały coś sensownego w opisie. Ja mam tylko jedno zdjęcie w galerii oraz zdjęcie dubajskiego wieżowca. Ten wieżowiec dodałem za namową kolegi , bo jak stwierdził takie budynki symbolizują męskość. A teraz trochę statystyk: - 1 dziewczyna wysłała do mnie oczko - 3 dziewczyny napisały bezpośrednio na emaila którego podałem - 10 dziewczyn napisało wiadomości na pocztę na sympatii Dodam tylko , że ze wszystkich 100 wiadomości , które wysłałem do tej pory odebranych i odczytanych zostało tylko 25. sympatyczny69 ---> w mailu napisałem krótką wiadomość , zaledwie kilka zdań. Zadałem też jedno pytanie. Adres mailowy umieściłem na samym końcu razem z pozdrowieniami.

Gość cos ci nie pyklo ziomus
ten od nk: "przez rok wysłałem pewnie z 2 tysiące wiadomości... średnio odpisywała jedna na 10 wiadomosci.." tak wiec dostales 200 odpowiedzi, dalej piszesz: "z jedną na 100 wiadomosci przechodziłem na gg" czyli z dwoma przeszedles na gg, dalej piszesz "a z jedną na 10 gg kroiło się coś wiekszego" wiec najprawdopodobniej z zadna nie krecilo ci sie cos wiekszego, bo na gg przeszedles tylko z 2 laskami:D

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
A ja się kiedyś zdemaskowałem. Wiecie jak ? Wysłałem bardzo dużo wiadomości o tej samej treści do róznych kobiet. Kilka z nich odpisało na maila. Ja niestety nie wiedziałem które , więc napisałem że proszę o podanie nicku z sympatii bo napisałem kilka wiadomości do róznych kobiet. Kurwa to był najgorszy pomysł z możliwych. Zostałem tak zjebany że hej. Że one nie są towarem jak w sklepie itd. Straciłem ciekawe znajomości. Morał z tego taki. Jak piszesz do róznych kobiet to o tym nic nie wspominaj bo już po tobie.:)

Gość Paweł37
racja,, chciałem sie dowiedziec dlaczego kobiety z netu nie odpisuja i doszedłem do takich wniosków. 1, na portalach jest 20 razy wiecej facetow wiec one dostaja kilka wiadomosci dziennie , wybieraj ą przebieraja, ni emoga sie powstrzymac przestac randkowac spotykac sie, ,pętla.. bylem rok i dosc tego , nie ma kobiet na necie ktore chcia zwiazku stałego bez zdrad, moze sa ale chcialy by szejka z milionami,

Gość gość
Każda z kobiet ma swój typ faceta : jedna chce blondyna,druga bruneta a trzecia łysego to po pierwsze.Po drugie: dla jednej możesz być przystojny a dla innej nie a po trzecie jak już dojdzie do spotkania to zdarza sie że po pierwszej,drugiej czy trzeciej randce albo kobieta rezygnuje z faceta albo na odwrót bo okazuje się że nie pasi charakter czy sposób bycia tej osoby.Przecież wygląd to nie wszystko.

Gość gość
Do mnie sami brzydale piszą tzn.nie w moim typie :o

Gość gość
taki brzydal jak by miał z 20cm w kieszeni to bys inaczej mówiła ;PP

Gość gość
Do mnie też piszą sami nie w moim typie:( dziennie dostaje ok 15-20 wiadomości nie wiem czy to dużo czy to mało? Ja rzadko pierwsza pisze chyba że ktoś mi się naprawdę podoba z wyglądu i z opisu. Niestety zazwyczaj nie odpisuje:( ostatnio napisałam do jednego urzekł mnie choć żaden z niego Adonis, pisalismy kilka dni, on mi się spodobał bardzo ale po kilku dniach mnie olal. Nie mam szczescia, jak mi się skończy abonament to już nie wykupie bo to nie ma sensu.