Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waznePYTANIE:)

Czy taka kobieta może się komus podobac?

Polecane posty

Gość mi sie nie podoba

Gość zajebista jest
pewnie, ze moze wsie podobac :)

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEE
RAAAACZEJ NIEEEEE

Gość iron girl
szara mycha bez wyrazu

Gdyby nie była materialistka ,nie zrzędziła,nie dogadywała i mało mówiła to może się podobać .Ale jest kobietą więc te cechy jak materializm i zrzędzenie ma w krwi a tym samym nie może się podobać facetowi.

Gość wujcio dobra rada
małe piersi , fatalna cera, fruzyra, widac ze wcale nie cwiczy , obwisla skora ... zaniedbana i tyle

Gość kot13
spokojnie może tylko powinna się wyprostowac , zmienić fryzurę - każdy element jej ciała jest ok moim zdaniem

Gość kot13
jest naturalna, tylko to przygarbienie ją defasonuje. Ma ciekawe oczy,piękny uśmiech. Jest bez tony makijażu , bez botoksów , silikonów i maskujących strojów więc wśród większości nie budzi achów i ochów :-) Mnie się jedynie nie podoba przygarbiona postawa- nie wiem -może niedawno urodziła dziecko a może wystarczy by trochę wzmocniła mięsnie pleców i brzucha ?

Gość kot13
a uszczęśliwienie od tego zależy?;-)

Gość rybakj toba nawet matka teresa
w swych najlepszych latach gdyby nie poszla do klasztoru by sie nie zainteresowala. jestes glupim, ciemnym, uposledzonym debilem. cale szczescie, ze na podstawie takiego mialkiego polmozga nie oceniam wszystkich facetow, dlatego jestem z jendym w szczesliwym zwiazku :P a wracajac do pytania, tak moze sie taka kobieta podobac, a gdyby jeszcze siebie jakos podkreslila, znalazloby sie jeszcze wiecej ludzi, ktorych by zachwycila.

wygląd a charakter , to ogromna różnica Rybaczek.... a ty przestań wrzucać każdego do jednego worka co do dziewczyny na fotce.... sympatyczna z twarzy

Jesli matka teresa by sie mną nie zainteresowała to jestem szczęsliwy,bo nie lubię katolików i hindusek. Dobrze-Ale tak mówi nauka i przysłowia,więc opieram to na nauce i przysłowiach.A poza tym ty jesteś les że oceniasz jej wygląd? ps ;dobrze,pokaż cycki:P .Nie wstydź się,przecież kiedyś to już robiłaś:P

Les nie jestem .... pytanie nie było tylko dla panów :D zrobiłam błąd oceniając?? spodobała się tobie fotka...ze tak mi dokuczasz??

Gość kot13
Antropologicznie rzecz ujmujać męzczyznom podobają się kobiety mające różnicę między obwodem bioder a talii wynoszącą0,7 oraz jak najbardziej symetryczne proporcje twarzy.

Dobrze -ale gdzie ci dokuczam?Jestem przecież miły.Tak spodobała mi się twoja fotka z cycuszkami i nie wiem dlaczego ją usnęłaś.Po prostu chce cię zachęcić abyś znów ja wstawiła

Gość wódz dzielnych małp
rybak, matka teresa była albanką

Gość wódz małp sobotnich
Moze sie podobac ofermom z koziej wolki :D

Gość kot13
jestem tak samo brzydka jak ona :classic_cool: