Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin__STU_polibuda

Dostałem propozycję odkupienia moczu. Zszokowała mnie.

Polecane posty

Tak wiem - to brzmi, niewiarygodnie. Sam bym nie uwierzył zresztą nadal, trudno mi zebrać myśli w logiczny sposób Zacznę od początku - w sierpniu wprowadziłem się do mieszkania (wynajem) na Warszawskim Ursynowie. Mieszkam ze współlokatorką, mniejsza z tym ponieważ nie ma ona udziału, w historii. Zresztą kołtun z niej. Okazało się, że naprzeciwko mnie mieszka pedał. Na początku nic tego nie zwiastowało. Ale z czasem, wizyty panów miękkich w ruchach, bibki do późnej nocy (sami dżentelmeni), śmiechy pijanych chłopców. Zacząłem coś przeczuwać. Dziś rano wziął mnie na bok, mój sąsiad-gej i mówi tak: (cytat słowo w słowo!) "słuchaj, będę szczery. Wiem, że ci się nie przelewa. Zapłacę ci 50 zł za słoik moczu, twojego moczu. A jeśli będziesz chciał się na mnie wyszczać, zapłacę ci 150 zł. Przemyśl to." I poszedł. Mnie wryło... co byście zrobili na moim miejscu??

Gość lekooomankaa
sprzedałabym swój mocz :) a niech ma!

No ale to jest delikatnie mówiąc dewiacja!!! A z drugiej strony brak kasy a codziennie 50 plkn spuszczam... Ehhh... Ale mam szczęście :-( Nie mógł trafić kto inny na taki motyw?

Podniecam go? A moze zaproponowac mu cos wiecej, moze na rozluznienie jakies pieszczoty, moze zaplaci wiecej?

Gość korek w tyłku
a ja bym się na niego zsikała... gdybym była facetem rzecz jasna.. zrób to ! Ale ubezpiecz się żeby Cie nie zgwałcił i wsadź se korek w tyłek...

Nie wiem, co z tym zrobić. Finansowo propozycja jest kusząca. W końcu słoik szczyn to nic strasznego. Ale, nalać na niego, to już gorzej. Wstydziłbym się. Poza tym - myślę, że to może być pułapka - może mnie nagra na kamerę i będzie szantażował? Albo jak już się zgodze na jedno, to będzie stawiał więcej ofert, których nie będę miał siły woli odrzucić? I faktycznie skończę w jakiś zły sposób, ten człowiek wygląda na zdolnego do wszystkiego, jest groźny.

Gość cWAniak13
może to sportowiec po dopingu i chce do badań dać czyjś mocz żeby nie wyszło, może hifa ma ?

zamiast sikania wybrałem wspólny anal za 300 zł opłaca sie??

Gość lekooomankaa
to sie ustaw na neutralnym gruncie nie u niego a np u siebie, ew w jakims hostelu, wez kase z góry , naszczaj na niego i koniec :) niech mu mocz ciepłym będzie ! :)

Są tu podszywający się. Bardzo śmieszne ale mysle ze łatwo rozróżnić moje posty od innych.

Marcin__STU_polibuda Marcin__STU_polibuda Marcin__STU_polibuda

podobno ma dużego i grubego już mam na niego chrapke