Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Chusta na kółkach-czy ktoś używa/ł????????

Polecane posty

Chce kupic chuste na kulkach wydaje sie byc mniej skomplikowana i latwiejsza w obsludze chetnie poslucham rad moja coreczka ma 2mce czy to nie za pozno na kupno chusty?

Gość 2mama2
No to kulkach(z kulkami?) czy kółkach? Podaj link bo jakoś sobie nie umiem wyobrazić chusty na kółkach

Gość 2mama2
To to rzeczywiście na kółkach:) :) :)

Gość ja nosiłam
Syna zaczęłam nosić w wiązanej jak miał około 4 miesięcy, po kilku tygodniach kupiłam również kółkową. Dziecko jednorazowo w chuście moze przebywać około 2 h, jesli chusta ma być na spacery to polecam raczej wiązaną, równomiernie obciąży ramiona i będzie ci lżej, na krótkie wyjście, np. do sklepu, czy wynieść śmieci kółkowa będzie praktyczniejsza, bo szybko i łatwo założysz, bez konieczności wiązania, co zwłaszcza na poczatku moze być skomplikowane. Jeśli chodzi o chustę długą to polecam tką ze splotu skośnbokrzyżowego,a kółkowa u mnie sprawdziła się lniana.

Gość 2mama2
Używałam innego typu, ale u mnie bardziej sprawdziło się nosidełko. Moje dzieci wolały widzieć świat niż wtulać się we mnie. Pewnie bardziej zależy od temperamentu dziecka, niż wieku.

dziekuje :) bardziej chodzi mi o uzywanie w domu bo nie jestem w stanie nic zrobic a 2 letnia siostrzyczka tylko czycha by zrobic malej krzywde. wiazana bedzie dla mnie zbyt skomplikowana a ja do cierpliwych nie naleze

Gość ja nosiłam
http://forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html skopiuj ten link bo mi się źle wkleił, na forum gazeta. pl jest forum kawałek szmaty-chusty i tam wszystko znajdziesz, odpowiedzi na nurtujące cię pytania, wszystko co było mi potrzeba wiedzieć wyczytałam właśnie tam

posiadam i nosidlo ale malautka musi podrosnac nie chce obciazyc jej kregoslupa no i poprzednia coreczka nie lubiala tego typu atrakcji

a pewno poczytam dziekuje za zainteresowanie :)