Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJedna19latka :)

1 raz bez prezerwatywy

Polecane posty

dzisiaj był mój pierwszy raz bez prezerwatywy. Juz 5 miesiac biore tabletki antykoncepcyjne. W czerwcu jechalam na wakacje po raz pierwszy z chłopakiem, wiec wolałam sie zabezpieczyc :) Przez ten czas zabezpieczalismy sie dodatkowo prezerwatywa, poniewaz moj chlopak nie byl pewny i szczerze mowiac bał sie.. dzisiaj go nakłoniłam.. choc tez stresa miał nieziemskiego :/ skonczył we mnie, do okresu nie chce znow tego robic bez :/ po okresie sie zastanowi.. okres mam dostac za tydzien w pt. Rozumiem go i szanuje jego decyzje, ja mam 19 lat on 20. Nie mamy jeszcze mieszkania, wiec rozumiem jego obawy. Ale biore tabletki, jak mam go uswiadmoic i przekonac, ze nic nie bedzie? prosze pomozcie mi.. podrzuccie jakies argumenty.. czy z was tez ktos tak miał? :(

jestem w kalsie maturalnej, fakt nie chcialabym miec teraz dzidziusia, ale biore tabletki tak? wiec ufam im.. Na poczatku tez sie balam, ale jakos sie z tego wyleczyłam. Jestesmy ze soba juz 2 lata kochamy sie bardzo, planujemy przyszlosc, kiedy nie bralam tabletek zabezpieczalismy sie prezerwatywa.. wiadomo ze tabletki sa skuteczniejsze.. ale trzeba je brac regularnie i o tej samej godzinie. On wie ze raz zapomnialam tabletki i wzielam o 22.40 (tak biore 22) ale 40 minut to przeciez nic.. gorzej jakby 12h minelo.. co ja mam robic? jak go przekonac?

hallo?

Gość chjgkjhkd
jak nie chce sie kochac bez gumki to go nie zmuszaj....ja jestem mezatką ale dzieci nie chce miec i tez uzywam tabsów i gumek....nie ufam tabsom na tyle aby tylko je uzywac....wiec uszanuj zdanie chłopaka

szanuje :) nawet nie wiecie jak bardzo :) chcialam po prostu zobaczyc jak to jest. i od czasu do czasu tez kochac sie bez. wiem ze przez tabsy tez mozna zajsc.. ale to jest rzadkosc.

Moja znajoma jak twierdzi rala tabletki i gumki byly uzywane i wpadla...ile w tym prawdy to niewiem.

TTA ZADKOSC POCZYTAJ POZNALAM TAKA CO MIAL 2 DZIECI Z TABLETEK I BLIZNIAKI W BRZUCHU TEZ Z TABLETEK:P

moje kolezanki stosuja seks przerywany co dla mnie jest głupota, a nie biora tabletek.. jedna tez teraz poszla na zywioł i zrobila to w dni plodne i bez zadnego zabezpieczenia.. inne stosuja kalendarzyk.. ja biore tabletki, do tego czasu byl seks z prezerwatywa, tylko dzisiaj zobaczylismy jak to jest, a on i tak sie stresuje.. przeciez nie ma czym.. nastepne tez beda w gumce :) ale tak od czasu do czasu mozna nie uzyc prezerwatywy :) mysle ze z czasem mu przejdzie, jesli bedzie widział, ze teraz dostabe okres, badz w poźniejszych miesiacach. Taki stres jest zawsze przed czyms czego nie znamy i sie obawiamy :)

Gość znawca niewieścich ....
lala jak wiesz że dziecka mieć nie możesz to po co eksperymentujesz potem będzie zgrzyt i płacz jak wpadniesz tak to jest jak kurwa dzieci biorą się za seks a potem zero odpowiedzialności jak coś spłodzą

no rozumiem, rozumiem jakis procent zawsze jest.. nic nie jest 100% za tydzien mam dostac okres, wiec zobaczymy co bedzie po okresie.. :) a moze wypowie sie tutaj ktos kto bierze tabletki i kocha sie bez prezerwatywy?

moja kolezanka tez zaszła, stosujac tabsy, tylko ze ona zapomniala o jednej tabletce! druga natomiast nawet 3 razy to robila ze swoim na dzien.. ja tam im ufam.. biore ciagle o 22 i nie zapominam o tabletkach

no ja sie tez balam az do tego opakowania.. :( kurcze bo zaczne znow sie bac ;/ ehh powiem mojemu, ze jednak bedziemy dodatkowo sie zabezpieczac :)

no tak.. ale skoro inni potrafia, sa zabezpieczeni to ja tez jakos uwierzylam w to ze ja tez jestem.. no ale lepiej sie zabezpieczyc :) szaleć bedziemy jak juz bedzie mieszkanie :D i kasa aby wychowac dzidziusia :

ale mam nadzieje, ze teraz nie wpadłam :) tak mnie nastraszyłyscie :P ehh :D

tez sie zabezpieczam, ale ejdnak zabezpiecze sie dodatkowo prezerwatywa ;p cały czas brałam tabletki i dodatkowo prezerwatywa.. ale dzis jakos chcielismy zobaczyc jak jest :P