Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwionymaks

No dobra - pytanie do wysyłajacych CV/Prace biurowe

Polecane posty

Gość wnerwionymaks

Ile wysłaliście tych CV DO BIUR ZANIM W KONCU WAS GDZIES PRZYJETO?? cholerka myslalem ze biuro - to biuiro i nie powinno być z tym problemu... a tu zonk. Chodzi mi o wieksze miasta - Warszaawa, Kraków, Poznan....??

Gość Ja ok. 350
ale mnie nie przyjęto (znalazłam inną pracę). Mam za małe kwalifikacje do biura :(

Gość wnerwionymaks
no to ok. co trzeba miec by do biura trafic - jakei te kwalifikacje?? ja mam studia, tytul mgr, kurs ukończony z ksiegowosci, języki: jeden w stopniu w miare ok, drugi podstawy.?? to co jeszcze trezba miec????

B. duzzzzzzzzzzzzzo wyslalam i nic, w koncu zalozylam firme i lepiej na tym wyszlam. Praca biurowa - bez znajomosci raczejmarne szanse.

Gość przeciez prawie
każda praca np. architekta to de facto praca biurowa. Siedzi i rysuje co mu szef każe :P

Gość Ja ok. 350
No nie wiem, ja mialam doswiadczenie w telemarketingu i nieformalnym prowadzeniu biura (pol roku na stazu), z ksiegowosci NIC (tylko raporty kasowe), obsluguje fax, zajmuje sie grafika komputerowa, tworze oferty, znam Open Office, angielski, francuski, wykszt. wyzsze - i nie starczylo

Gość Ja ok. 350
pardon - rok na stazu prowadzilam biuro :P bo szefa ciagle nie bylo :P wystawialam faktury, zalatwialam podwykonawcow, parzylam kawe, sprzatalam, przygotowywalam oswiadczenia prasowe i dupcia

Gość wnerwionymaks
ok. a jak zalozylas firme i co to za firma ?czym sie zajmujesz wtej swojej firmie no i ile mialas na rozruch...? to tez zalezy w jakim miescie - w duzym to chyba trudniej zalozyc

Gość hejjjjaaaa
Co trzeba mieć? Po pierwsze- znajomości ;)

1. jezyki 2. wyksztalcenie - teraz na asyst. chca wyzsze 3. obsluga komputera - biegla. 4. elegancja 5. zamilowanie do porzadku 6. wyglad :)

Gość wnerwionymaks
ale ja mam wyksztacenie... tylko kurcze nie moge sie nigdzie zalapac,... chyab rzeaczywiscie licza sie znajomosci

Gość yuytfg
ja wysłałam ponad 120 alew końcu mam wymarzoną pracę w administracji :-)

Gość wnerwionymaks
to moze blevdy w cv? albo to tylko odrobina szczecia..