Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_szalik

chłopak i jego brak ochoty na seks

Polecane posty

ehh... podejrzewam ze podobne tematy juz się przewijały. ale generalnie zadnej konkretnej rady nie znalazłam a powoli sytuacja zaczyna mnie irytować. jesteśmy ze sobą przeszło 2,5 roku. ja mam 20 lat, on 24. na początku było pięknie ładnie, wysyłał mi smsy od których rumieniłam się i drżałam na mysl o weekendzie (pracował za granica i co tydzień wracał). a teraz... można pomarzyć!! seks raz, dwa razy góra, i to jak ja zaczepię. skubany, niby popołudniu jest podniecony, nakręca mnie na wieczór, a później rzuca hasło "jestem zmęczony" i po ptakach ;] nie uważam, zebym zasilała grono nimfomanek, nie wymagam codziennej gimnastyki seksualnej, ale mój luby nawet na seks oralny patrzy niechętnie. tzn jeśli chodzi o skupienie się na mojej osobie, bo sam osobiscie lubi być zadowalany. chciałam go "ukarać", przetrzymać z tydzien, dwa, ale wymiekłam... takie zachowanie powoduje, ze czuję się nieatrakcyjna, mimo że on mnie ciągle komplementuje, zachwyca się moimi walorami ;] ale gdy nadchodzi wieczór...puff! koniec bajki... i co robic z takim delikwentem?

Gość Boratka
Faceci wolą teraz grać na kompie niż pobawić się z dziewczyną. Smutne

Gość Damski Krawiec
Czym on się tak męczy cały dzień? Może warto założyć.. Zielony Szalik, ruszyć w miasto i wymienić go na lepszy model?

cięzko jest nawet myśleć o rozstaniu z powodu braku seksu... a czym sie meczy... no dobre pytanie. wysypia się, nie ma stresującej pracy, wręcz ciągle podkreśla jak jest z niej zadowolony... chyba mi sie zestarzał ;) bywało, że niedomagał... myślałam ze to kwestia stosowania prezerwatyw, zmniejszenie doznan itd. wiec zaczęłam brać pigułki. chwile sie nacieszył, i znowu to samo... trochę głupio mi iść do seksuologa, tym bardziej ze wydaje mi sie że jak już to oboje powinniśmy iść, a mój TŻ raczej sie na to nie zgodzi... ciekawe fatałaszyki typu jakies gorseciki odadają bo go nie bawią przebieranki i...ehh... nie ma co gadac