Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jerzysal

Niby proza...kocham zamężną kobietę.....

Polecane posty

Pracujemy od 15 lat razem. Jestem jej szefem. Od lat żyję w separacji z żoną. Nigdy nie potrzebowałem rozwodu. Kasa nie ma znaczenia. Trzy lata temu pojechaliśmy wspólnie, z moją kochaną, na zebranie. W czasie podróży wiele rozmawialiśmy. Oniemiałem... z jaką cudowną kobietą pracuję. Pomału, powolutku się w niej zakochiwałem. Zrobiłem, co tylko mogłem, żeby ona zakochała się we mnie.....i tak się stało. Pracujemy razem, rozmawiamy o wszystkim, cudownie się rozumiemy...i całujemy się i pieścimy. Ale o 15:00 rozstajemy się, ona wraca do męża....którego nie kocha...... Jej córka rozpoczęła w tym roku studia. Jest wspaniałą dziewczyną, bardzo uczuciową, wrażliwą. Boimy się, że zrobimy jej krzywdę ujawniając nasz związek. Macie podobne doświadczenia?

a czemu macie jej krzywde wyrzadzic .....??? dziewczyna jest w takim wieku ze napewno zauwazyla co jest grane tylko moze nie mowi o tym ....a czy maz szanownej kochanej wie o was ???

Gość takie tam duperele
Całujecie się i pieścicie w pracy???? To kto tam, qrwa, pracuje????

Gość majjjaaa
niczym jej nie skrzywdzisz ,,bardziej dzieci cierpia kiedy widza i slysza klotnie i jak nienawidza sie dorosli,,,mysle ze byla swiadkiem takich sytuacji...jest dorosla jeszcze troche i zacznie zyc swoim zyciem ..wtedy nie bedzie myslec tak bardzo ojcu tylko o ukochanym...i skoro jest dorosla pomwinna pomyslec o matce ,,,jej tez sie cos w zyciu nalezy ,,,chyba ze jest miedzy nimi wszystko ok i to matki wina ,,

aaaaa czyli zyjecie sobie kosztem innych ???? maz i corka mysla ze maja kochajaca matke i zone zarazem a tu zonk... nieladnie panie Jerzy !!!

Majjjjaaaaa U nich wszystko było...jak to zwykle, ok, po cichutku. Mąż pracuje, spełnia (dobrze!) funkcje ojca, utrzymuje rodzinę...tylko wrażliwości gdzieś zabrakło...

Gość majjjaaaa
to w sumie jak u kazdego..brak wrazliwosci ,, mnie bylo jeszcze ponizanie brak szacnku i wiele innych podlych spraw,,,dlatego jestem za tym by czerpac z zycia ile sie da ,,,bo zycie jest tylko jedno ..jesli naprawde sie kochacie..walczcie o kazdy dzien w ktorym jestescie szczesliwi..

Gość tristan123
i tradycyjne trzy kropki co drugie zdanie:-) klasyczny romans:-) ciesz się chłopaku chwilą i nie jęcz:-)

no to ma fajnie ta twoja zamężna kobieta, walona na dwa baty. Pewno niedługo będzie miała przesyt popychania, i zostanie wyznawczyną sekty ojca Rydzyka, co za polska moda na sukces, piardnąć można z nudów.

bm...oczywiście jesteś jakiś taki chyba debil troszkę... a może dużo i wyłącz się z rozmowy z normalnymi ludźmi. tak

ma i tristan U ma.... brakuje mi polskich znaków - nie rozumiem listu. Proszę o list na sagal@pro.onet.pl. tristan...kropki są tylko przy okazji. My nie mamy romansu. Szukamy splotu okoliczności (złe słowo) które dadzą nam okazję do bycia razem - formalnie.

Gość tristan123
dla mnie jest do dorabianie ideologii ale dobra, jak tam chcesz:-) tylko nie jęcz o tej pani że męża nie kocha i dziecko skrzywdzi- no ratunku- dziecko na studiach jest. Bujać to my ale nie nas .Chceice mieć romans to miejcie ja tam nie wnikam tylko nie dorabiajmy do wszytkiego wielkich ideologii:-)

Ja mam 50-tkę na karku i w d.... ideologię. Poczytaj w pierwszym liście. Ja nie chcę opinii tylko odpowiedzi od ludzi którzy mają podobne doświadczenia. Nie masz takich doświadczeń - spadaj i nie wymądrzaj się Masz - napisz, będę wdzięczny.

Gość tristan123
no to chłopie jak masz 50 tke na karku to już życie troche powinieneś znac .

Gość tristan123
a kiedy spadne to ja zdecyduje :-)

Gość tristan123
a - jeszcze moja rada na koniec- na forum rozwodników jest mnóstwo takich ckliwych historyjek jak Twoja- tam znajdziesz wiele wsparcia i zrozumienia. Urzekla mnie Twoja historia:) dobrej nocki wszystkim

Nie chcę być złośliwy tristanie 123, ale podaj mi adres tego forum dla rozwodników - przed Twoim zasłużonym snem. Będę wdzięczny:-)) Dogłębnie zanalizowałeś sytuację życiową pewnej pary i zasłużyłeś na sen. Odpoczywaj w pokoju...

Gość zapach pomarańczy...
Z prozy powstała poezja:) Piszesz, że kochasz zamężną kobietę. Z chwilą, gdy dowie sie o tym mąż i jej córka, ta kobieta przestanie cię kochać. Nie ma miłości w ukryciu, to namiastka uczuć. Kobieta się nudzi w swoim związku i stąd jej przypływ uczuć. W końcu jesteś jej szefem.:) Może z tego powodu kobieta ma cieplejsze uczucia do ciebie. To jej odskocznia od szarej rzeczywistości. Miłość w ukryciu nie istnieje, to tylko udawane zauroczenie. Gdy ta pseudo miłość zderzy się z rzeczywistością, pryska jak bańka mydlana. Oboje przeżyjecie rozczarowanie, gdy pojawią sie trudności ze stony waszych rodzin. Rada jest jedna, najpierw zakończyć stare związki i wtedy budować nowe. Trzeba mysleć głową, bo myślenie dolną częscią ciała kończy się z ręką w nocniku. Poezja życia jest piekna, gdy jest własciwie ukształtowana. Proza życia jest brutalna i okrutna, bo niszczą ją ludzie niedojrzali i nieodpowiedzialni. Motyle to nie wszystko:).

Bardzo mądrze piszesz zp, tego oczekiwałem. Dajesz mi do myślenia. Przygotowujemy się do tego "dowiedzenia się"... to nieuniknione. Funkcjonujemy na wsi i tu niestety brak jakiegokolwiek zrozumienia - dla nas - ze strony otoczenia. Nie myślimy dolną częścią ciała. Jesteśmy razem od ponad roku i nie byliśmy jeszcze w łóżku, chociaż wiemy, że będzie nam tam dobrze. mamy swoje lata i sex nie jest dla nas najważniejszy. Wiemy, że życie tak generalnie jest szare:-)

Gość zapach pomarańczy...
Życie nie jest szare, życie jest kolorowe. Masz oczy i postrzegasz codzieność życia w kolorach, teraz w jesiennych barwach.:) Skąd takie przeświadczenie w ludziach, że życie jest czarno - białe albo szare? Daltonistów jest bardzo mało. Człowiek szczęśliwy widzi swoje życie w kolorach. Tylko nieszczęśnik widzi je bezbarwne. Masz 50 na karku, a życie widzisz w szarościach. Kobieta, gdyby zechciała z tobą być, nie wahałaby się, ani przez moment. Co ją wstrzymuje? Szarość życia z tobą? Kobieta, którą kochasz powinna się nadawać do życia i do kochania. Jeden rok zauroczenia w pracy i na wyjazdach, to sielanka. Życie na codzień , to juz inna kwestia. Miałeś już jedna kobietę na codzień, bo zyjesz w separacji. Jesteś pewien, że druga kobieta spełni twoje oczekiwania?

Ble, ble, ble. Coelho, Santorski i paru pomniejszych. Nie filozofuj, bo stajesz się poetycką prozą. Zawirowane kolory dają biel - szkoła podstawowa. Szukam ludzi którzy przeżywają taki związek. Masz takie doświadczenia, opisz mi je. Jeżeli nie - dobranoc - jest późno.

Gość czego oczekujesz
od innych.Kazda historia moze byc inna.Zaley od aktorow na scenie. Bawisz sie w milosc zycia , ona tez . Nic poza udawaniem milosci. Ukradkowe obmacwanie , pierdu pierdu o milosci to nie miolosc. Milosc to zycie razem, dzien po dniu. To radosci, smutki, odpowiedzialnos za drugiego w zdrowiu i chorobie. Nie ma w niej miejsca na rutyne i nude. Na razie to nie wiesz mimo 50 lat co to milosc. Niespelniles sie jako maz, jestes pajacem jako mezczyzna. Tyle kolego. Panna milosna nie lepsza .Klamczucha i oszustka . Generalnie zwykle smieci na rynku .

Gość Korzystaj gościu do bólu
Pierdol dylematy moralne, nie jesteś z żoną a laska nie kocha męża. To nic, że jest żoną rogacza. Przeleć ją żebyś się dołożył do długości rogów. Boże, co za imbecyle z penisami

Z mojej strony zamykam wątek. Dziękuję wszystkim za udział. Opisana historia jest jedynie wytworem mojej wyobraźni i powstała na potrzeby pisanej przeze mnie pracy z zakresu socjologii (podobnie jak wiele wątków na innych forach internetowych). Pozdrawiam wszystkich:-)