Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjadłam niedawno:

zjadłam niedawno :

Polecane posty

Gość zjadłam niedawno:

słodką bułkę popiłam kubusiem grześka maxi w czekoladzie popiłam kubusiem sałatkę śledziową popiłam kubusiem i kawą minęły niecałe dwie godziny i mi niedobrze :o ale i tak chce mi sie jesć :o ja sobie radzicie z takimi zachciankami?

Gość zjadłam niedawno:
up

Gość TimeOut!
nie zła mieszanka tego jadła :D

Gość wierzaca doswiadczajaca
jem co chem a jak mi niedobrze to zwracam:)

Gość zjadłam niedawno:
Właśnie wiem, ze mieszanka, ale "mam smaka" ciągle i mimo ze jem, to na co mam ochotę to i tak nie mija, tylko przychodzi ochota na kolejne :o Ja tam zwracać nie lubię, cóż za marnotrawstwo :P i dlatego nie wiem co zjeść/ zrobić, zeby te smaki minęły :o

Gość brat glena b
kupe zjedz to ci odechce zarcia :)

Gość zjadłam niedawno:
A wiesz, akurat na kupe to nie mam smaka :P

Gość BakeRolls
Też mam niesamowity apetyt. Rano zjadłam dwie kromki chleba z nutellą, potem paczkę chipsów orzechowych, mały jogurt, śledzia, parówki, teraz znowu jogurt a na tym się nie skończy :P

Gość piekna Helena
moze w cionzy jestes

O, jeszcze winogrono było i kawa zbożowa :) i parę kęsów jakiejś sałatki owocowej, ale to była taka ciapa, że od samego patrzenia odechciało mi się jeść, więc oddałam wszystkożernej koleżance :P A za chwilę chyba pójdę schrupać kilka marchewek :)

Gość zjadłam niedawno:
W cionży nie jestem, w ciąży też nie :D BakeRolls- dobrze, ze nie jestem sama ;) Keczupu nie lubię, śliwek też nie...ale majoneziku to bym sobie zjadła, śledzików...Hmmm, zamiast "ujarzmić" smaki to narobiliście mi kolejnych :P

Gość zjadłam niedawno:
No właśnie zastanawiałam się pod jakim nickiem wcześniej pisałaś ;) Żeby to mnie jeszcze brało na coś zdrowego... Gdzie tam A są dni kiedy przez cały dzień mogłabym zjeść dwie kanapki i koniec... :o

Ja to zależy. Czasami nic, tylko ciągle coś piję wodę, czy soki, a znowu innym razem ciągle coś podjadam i wtedy łącze ze sobą takie rzeczy, że mojej mamie robi się niedobrze :P

Gość zjadłam niedawno:
No to masz tak jak ja :) Tak myślę, ze to może przed okresem taki zmienny apetyt, ale do okresu przeszło tydzień ....

Gość reakcja na stres
jesz badziewie więc brak w nim substancji buudulcowych, mienrałów, witamin....dlatego cały czas czujesz głód

Gość zjadłam niedawno:
Ale nie zawsze czuję głód, wiec to chyba nie o to chodzi, choć fakt, zbyt zdrowo się nie odżywiam, ale chyba bym cały czas odczuwała głód gdyby to bylo to...