Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maradonkinkjkaaa

Nie odzywa sie.Mam dziwne mysli.

Polecane posty

Gość maradonkinkjkaaa

Wczoraj wieczorem pisalismy smsy.zawsze z rana pisal sms a dzis nie.Ja napisalam ale nie odpisal.Dzownilam mial wylaczony telefon.I od wczoraj z jego stronycisza.Jak ja tego nie lubie.

Gość Nympho:(
po ile macie lat?

Gość hdrhdrhdrhrdhrd
tez sie nie odzywaj

Gość maradonkinkjkaaa
nie odzewe sie.Chcialam z nim pogadac wiec downie telefon wylaczony i napisalam sms.Po 3 h dostalam raport.Ale nie odpisal.

Gość milczenie ze strony faceta
nigdy nie oznacza niczego dobrego. Ile macie lat i czy jestescie w zwiazku czy tylko sie spotykacie?

Gość maradonkinkjkaaa
Jak naraie sie spotykamy.Wiec niewiem co mu jest.Wczoraj porusylismy temat seksu.Jakos nakrecilismy sie na niego.ja 25 lat on 30.

mój też się do mnie nie odzywa od wtorku... pisaliśmy we wtorek, wczoraj mu tylko napisałam co miałam do powiedzenia, bo on święty nie jest i tak to się skończyło, nie przejmuj się... jak kocha to napisze, przeprosi i będzie ok, daj mu czas, nie pisz do niego, może on musi sobie przemyśleć pare spraw i potrzebuje czasu:)

Gość maradonkinkjkaaa
Napisal ostatniego sms."Ze prze ta rozmowe o seksie napewno nie zasnie".Nie mamy jakis tam przerw w rozmowie.A eby caly dzien sie nie odywal to dziwne.

Nie chce tu byc zlym prorokiem, ale mialam podobna sytuacje, spotykalam sie z jednym takim, wszystko pieknie slodko, napisal do mnie rano smsa: "Jak spalas kochanie?" Odpisalam mu: "Dobrze, koteczku, a Ty?" Nie odpisal mi do dzis, a juz 8 dlugich miesiecy minelo :O.