Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość Kicia 199
Ale ja się boję! Czy to możliwe?

Ja robilam test , wyszedl negatywny.. ale sobie teraz tak mysle , ze jak chcial we mnie wejsc , to czy czasem sie nie spuscil.. bo tego w 100% nie jestem pewna.. od tamtego zajscia tez prawie 3 miesiace minelo , ale normalnego okresu nie mam , tylko jakies plamienia..

Gość To dlaczego autorko do tej
pory nie poszłas do ginekologa???!!!! Zorbiłby ci usg i wszystko byłoby jasne!!!!!! Moim zdaniem w zadnej ciązy nie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!! Wybacz ale zachowujesz sie jak nieodpowiedzialny bahor a nie 23- letnia kobieta. Jak chcesz to powtórz test , ale moim zdaniem nie ma potrzeby. A to ze ci sie okres opoznia itd to powinnas skonsultowac z lekarzem. My tu nie wrózki.

Gość idź do ginekologa
poza tym co wy się uczepiłyście tego siusiania? siusia się często gdy dziecko jest duże i uciska pęcherz głupole :D

Gość na pierwszu rzut oka widac
ze psychicznie nie dojrzałas do intymnosci skoro panikujesz pomimo braku ciąży. A prawda jest taka ze kazdy stosunek moze zakonczyc sie ciązą. Zadna metoda anty nie daje 100% pewnosci, nawet tabletki i kazdy normalny człowiek jest tego swiadowmy i trzeba myslec głową a nie narządami intymnymi!!!! Nie da sie kategorycznie oddzielic seksu od mozliwosci poczecia dziecka. Sex jest dla ludzi dorosłych i odpowiedzialnych. W innym przypadku powoduje takie schizy jak twoje

Gość nesvitka
Mam problem.. Prosze o nie pisanie jaka jestem nieodpowiedzialna itp. bo nie po to zwracam sie do Was z prosba...i mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec mialam 7-dniowa przerwe, w srode powinnam wziac pierwsza tabletke z nowego opakowania ( novynette) zrobilam to dopiero w czwartek razem z ta druga ktora powinnam wziac tego dnia. trzecia i czwarta tabletke pominelam - o czym sobie uswiadomilam w sobote bo chcialam wziac piata tabletke, wzielam jedna i w niedziele kolejna, ale w poneidzialek i wotrek rowniez zapomnialam i w srode wzielam jedna. Dodam ze w miedzy czasie byly pelne 2 stosunki bez zabezpieczen. jakie mam w szanse na dzidzie ? Brac dalej tabletki , czy lepiej odstawic ? No i jesli doszlo do zaplodnienia to tabletki moga miec jakis wplyw na fasolke ? Czyli wedlug Was mam duze szanse ze doszlo do zaplodnienia ? A gdybym teraz sie dodatkowo nie zabezpieczala to tez jest duze ryzyko mimo ze teraz regularnie bede przyjmowac tabletki ?