Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płacze

Płacze,mążuderzył syna

Polecane posty

Gość Płacze

mąż uderzył syna pasem, pakuje manatki i wyprowadzam sie, wywiazala sie sprzezka na jakis temat, byla to pierdoła i uderzył syna pasem, nie bede tolerowac przemocy i agresji, wiem ze jak smial na dziecko podniesc reke to tylko kwestia czasu kiedy na mnie podniosie Maz jest roztrzesiony, wyszedl z domu, przeporaszal ale kazalam mu sie wynosic, teraz zaczne pakowac jego rzeczy i ywwalam go z chaty, syjn powiedzial ze nigdy sie do niego nie odezwie Nie chcem z draniem zyc, o nie, na to nie pozwole zeby katowal moje dziecko

Gość to Twoim zdaniem zabawne?
Właśnie tak należy robić w przypadku przemocy domowej, dokładnie tak jak to opisałaś, niestety niewiele kobiet ma odwagę by odejść od męża. Skoro już nie możesz im pomóc to może chociaż nie naśmiewaj się z czyjegoś nieszczęścia.

Gość Olesia1121211
Powinna Pani siedzieć z synem i go przytulić , a nie pisać na forum . Przykre ...

Gość no i synek wyrosnie na
Januszka... Kwestia czasu.

Gość nie chcem ale muszem
:classic_cool:

Gość szmira:(
nie płacz,otrzyj łzy i nie rozpaczaj. Źle to Ty postąpiłaś. Nie umiesz z mężem rozmawiać ?????????? Małemu się lanie przyda , bo to bezstresowe modne wychowanie pozwala wyhodować Januszka:o Znasz ten film "Ballada o Januszku " ?

Gość aqqq
od czasu do czasu trzeba gówniarza ustawic do porzadku

Gość Płacze
Jaki klaps, czy klapsa daje sie paskiem?? To nie był żaden powód do uderzenia, co innego małolata skarcić można za jradziec bądź inne skjandalczne rzeczy , ale jesli zaczyna sie od takich dupereli i to dla kogos jest powodem do uderzenia, co to bedzie jesli sprawa bedzie bardziej powazna, syn ma 6 lat, zgadali sie o motoryzacji i mieli osobnie zdanie, na jakis tam model auta/motoru, noi zaczeli sie przekomarzac, ojcem chcial udowodnic racje co jest leprze a co gorsze, i syn takze mial swoje typy, mezowi sie nie spodobało ze krytykuje jego zdanie, młody wszedł mu na ambicje noi i newry mu pusciły Ja dzisiaj spie w pokoju syna, maż przyszedł już do domu, wszedł do nas d pokoju i powiedzial ze chce z synem porozmawiac najpierw a pozniej ze mną, syn go wygonił z pokoju, kazał mu się wynosic , a ja ie mam ochoty z nim dzisiaj rozmawiac, jutro bedzie na to czas Mąz okaza skróche, nnoi co z tego?? jak chłop babe tłucze, i gdy przeprasza tez okazuje skróche

Gość Płacze
przepraszam za mało czytelny post i za literowki, pisałam w emocjach, z tad te luki

Gość Płacze
i miałam na mysli "kradzież" Co do tych osob, ktore pisza że młodemu się przyda, to ja wam życze tego abywas mąż, czy zona od czasu do czasu, czyli 10 razy dziennie paskiem poganiała, ja byłam bita w dziecinstwie i zasady sa jasne, Nie bije się słabszego, jesli ktos ma odwage uderzyc mniejszego i słabszego, to jakim jest człowiekiem Dla mnie to tak samo jak uderzyc psa czy kota itp, Karygodne i niewybaczalne Jutro ma byc pomidorówka na obiad, może jeszcze dostane w łepetyne bo chamidło ma ochote na ogórkową??? Duzo stracił przez to w moich oczach, nawet nie wiedziałam że jeden incydent moze doprowadzic do zmiany zdania o kims kogo znało się szmat czasu

Niektórzy jak coś napiszą to lepiej ,żeby wcale się nie wypowiadali :O:O:O Należy się jak dostanie nic mu nie bedzie:O:O jest wiele innych kar a nie bicie kurwa kto was wychowywał jakie wartości wam przekazał :O bicie pasem dziecko to jest normalne :O dzieciak ma 6 lat dostał za nic pasem to jest jakieś chore autorko dobrze zareagowałaś Ja nie byłam bita i sama tego nie uznaję żeby krzywdzić osobę za którą by się życie oddało bo ponoć matki i ojcowie tak kochają swoje dzieci

dziecko 6 letnie mówi do ojca żeby sie wynosił???? brak wychowania, lac przez dupsko bo póxniej bedziemy miec mlodzież bezstresową, oczywiście nie mylić z katowaniem i przemocą bo zupa była za słona

Gość puknij sie w pust łeb
głupiutka kobietko i nie rób wideł z igły

tak właściwie to nie nam oceniac sytuacje, bo nie bylismy przy tym. jest WIELKA rożnica za co był pasior. Jak dla widzimisie to leczyc faceta.

Gość Płacze
A dla ciebie tam wyzej gdzie jestroznica miedzy katowaniem a zasinieniami o sladami na ciele?? Bo dla mnie juz prawie roznicy nie ma Dodam ze syn zawet łzy nie uronił, miał takie spojrzenie jak u bazylizka , ja az sie sama lekko przeraziłam gdy zobaczyłam syna wyraz twarzy jak spojrzał sie na ojca , to mozna by porównac jakby demon i opetanie w niego wstapilo, syn powiedział tylko jedno "Przegiołeś" wyszedł do pokoju trzaskajac drzwiami Mnie dopiero wtedy furia opetała,gdy młodego nie było miedzy nami, zareagowałam nie histerycznie tylko przez zacisniete zeby wyklnełam i powiedzialam jakis pare tam zdan, obrazy z dziecinstwa mi sie nasuneły na wspomnienia, j = iejstem pewna ze to był mój instynkt matczyny, zadna prawdziwa matka, tak jak i lwica nie da skrzywdzic swoje młode Ja powtaqrzam jeszcze raz, ja byłam bita,może dla was to było na porządku dziennym i normalnym, lecz dla mnie to było martretowanie mnie, no takze na porządku dziennym Jak kogos kocham to dam skrzywdzic, rzuce sie w ogien, ale przy mnie niekt nie skrzywdzi młodszej i bezbronnej istoty, i nie wazne czy to człowiek będzie czy jakies zwierze, stane za kazdym w obronie Apropo juz nie placze, ale moje emocje wzieły góre A syn jest zażenowany zachowaniem ojca, powiedzial mi przed chwilą, ze juz wiecej nie bedzie z nim rozmawiał na rozne tematy,bo tato jest wredny, to są syna słowa

Gość burak rak
histeryczka

Gość porzesadzaszbabolu
ja tez bylam lana paskiem i nic mi nie jest ;/ a twoj synalek to niezle wygadany jak na 6 latka. za niedlugo bedzie ci mowil 'spie^&laj' , poczekaj to tylko kwestia czasu.

jak to mozliwe, ze 6letnie dziecko urzeduje jeszcze o tej porze... to raz. a dwa jak to mozliwe, by 6letnie dziecko mowilo by ojciec sie wynosil. widac jest bardzo rozpieszczone. fakt, Twoj maz zle zrobil, bo zareagowal zbyt impulsywnie. ale wina lezy po obu stronach. twojej i jego.

Gość Płacze
Ze mnie Idiotka?? Dzieki wszystkim za jaki kolwiek odzew, chodz jak czytamwiększośc waszych komentarzy to nie dziwie sie dlaczego w polsce taka procentowośc wystepuje przemocy w rodzinie, i tyle słyszymy o dzieciach znajdujących siuę w szpitalu z małamanymi kościami Wystarczy jedno uderzenie wiecej, nie musz ty go połamac, a dziecko yupadając przez ciebie złamie reke noge, i w szpitalu później lekarze odkrywaja zasinione ciało Ja tak mialam kiedys, ojciec zaczął mnie szarpac, ja zaczeła sie wyrywac, upadłam, miałam 2 zebra pekniete bo przy upadku uderzyłam się, w szpitalu gdy przebierały mnie panie do pidżam zobaczyły slady po biciu??? I co ja moglam wtedy pwoedziec, wiedzialam i tak czy siak co kolwioek powiem to i tak przeciez wroce do domu, nikt mi nie pomoze, przez tydzien lezałam w szpitalu, do żadnej osoby sie nie odzywałam, ani do ordynatora, ani do pielegniarek chodz wiedzielli/ domyslali sie ze sa tro slady po biciu Gdy rodzice przyjezdzali mnie dla pozorow odwiedzac i udawali zatroskanych przy wszystkiuch, takze nic sie ani razu w szpitalu do nich nie odezwalam, poprostu obrozilam sie i lezalam twarzą do sciany tak dlugo,az sobie poszli, pielegniarka wyczuła co jest granbe i mnie wtedy bardzo objeła w ramionach i powiedziała, że niech trzymam sie dzielnie, miała łzy w oczach, wyszla odemnie ocierając oczy Przykład tej kobiety przypomniaj mi ze ludzie mimo wiedzą ze wysteupje taki problem, to jednak sa świadomi tego że sami nic nie wskurają

Gość za te slowa chwala Ci sie
nalezy: Nie bije się słabszego, jesli ktos ma odwage uderzyc mniejszego i słabszego, to jakim jest człowiekiem nigdy nie pozwole uderzyc przy mnie kogokolwiek, ajuz na pewno nie dziecka, mojego dzieck nikt nie uderzy, sami sie pasami po lbach lejcie